Hjem
Køb billet

Egeskov Veteranmuseum

Veteranmuseet 

Det er mere end 50 år siden at Egeskov Veteranmuseum åbnede på Egeskov. Når du besøger veteranmuseet, vil du opleve udstillingsbygningen med dets imponerende loftkonstruktion fremstå med ny lyssætning, der fremhæver detaljerne og som sætter de historiske biler og fly i fokus.

På udstillingen præsenteres veteranbiler og –fly fra Egeskovs samling. Familien Ahlefeldt har altid haft en passion for at samle. Samlingen har med tiden udviklet sig til en af Nordeuropas mest besøgte samlinger af veterankøretøjer med biler, fly, motorcykler, knallerter, cykler og mange andre typer køretøjer. Side om side står det ene smukt bevarede køretøj efter den anden. Ca. 115 styk fra slutningen af 1800-tallet og frem til begyndelsen af 1980’erne er stillet til skue.

Motorcykelmuseet

I Motorcykelmuseet kan du opleve en utraditionel udstilling med 38 mærker og i alt 60 forskellige motorcykler, som dækker over en periode på ca. 80 år. De flotte maskiner præsenteres kronologisk og det er muligt at se hvordan MCérne har udviklet sig med tiden. Der vises alt fra unikaer til motorcykler, der vækker drengedrømme hos de fleste.

Det utraditionelle udstillingsdesign, hvor maskinerne er ophængt og kan fornemmes svævende ned fra loftet, er efter ide af grev Michael Ahlefeldt.

PUCH udstilling

Politimotorcykler

Cykler gennem tiden

Åbent magasin

Købemandsmuseet