Sæsonkort 2018

Køb sæsonkort online HER

Egeskov byder på et væld af oplevelser og ikke altid er ét besøg nok til at opleve det hele. Man kan bruge timer med ungerne i Legeskoven, fordybe sig i udstillinger eller gå på opdagelse på det fine gamle renæssanceslot. For slet ikke at nævne Egeskovs fantastiske haver, som er i konstant forvandling og er et besøg værd til alle årstider.

Med et sæsonkort kan du besøge Egeskov lige så tit du vil - fra vi åbner den 27. april til efterårsferien samt til Egeskov Julemarked i november.
Et sæsonkort gælder for den sæson som kortet er købt i, altså i år 2018.

Dine fordele med et Egeskov Sæsonkort 2018

Alt dette kan du bl.a. opleve:

Pris: Voksne 350 kr. Børn (4-12 år) 175 kr. Kortet er personligt og giver adgang for én person i hele sæsonen.
Bemærk, at sæsonkortet ikke giver fri adgang til Egeskov i forbindelse med koncerter arrangeret af Live Nation eller andre eksterne arrangører.

Køb dit sæsonkort online her

Har du købt dit sæsonkort online, skal du ombytte den printede voucher i billetsalget til et personligt sæsonkort, ved dit første besøg på Egeskov. Med kortet kan du herefter gå direkte ind i haven og nyde gavn af de mange fordele som kortet også giver.

Sæsonkort kan naturligvis købes i billetsalget på Egeskov.

Ønsker du løbende at modtage information om arrangmenter og særtilbud for sæsonkortholder, så tilmeld dig nyhedsbrevet til Sæsonkortholdere her forneden:

 

 

 

 

Når du tilmelder dig Egeskov nyhedsbrev acceptere du vores Databehandingsbetingelser, som fremgår HER