Praktisk information

Du skal være så rigtig hjertelig velkommen på Egeskov - det levende slot på Fyn

 • Alberte til Sankthansaften

  23. jun 2018

  Kl. 18:00 - 22:30

  Få en Sankthansaften i de stemningsfyldte omgivelser i den engelske have, med korsang, bål og Alberte Winding som giver en lille koncert, mens bålet brænder ud.

 • Thomas Helmig Jam

  Open By Night med Thomas Helmig Jam

  11. jul 2018

  til kl. 23

  Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet denne dag. Kom og nyd den lyse sommeraftener i de smukke omgivelser og lyt til god live musik med Thomas Helmig Jam fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder, for vi har åbent helt til kl. 23.

 • Peter og de andre kopier

  Open By Night med Peter og de andre kopier

  18. jul 2018

  til kl. 23

  Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet denne dag. Kom og nyd den lyse sommeraften i de smukke omgivelser og lyt til god live musik med Peter og de andre kopier fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder, for vi har åbent til kl. 23.

 • Jacob Sveistrup

  Open By Night med Jacob Sveistrup

  25. jul 2018

  til kl. 23

  På onsdage i sommerferien er Egeskov åbent helt til kl. 23. Kom og nyd den lyse sommeraften i de smukke omgivelser og lyt til god live musik fra scenen, denne onsdag er det Jacob Sveistrup. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.