EGESKOV OUTDOOR MESSE

Den 14. & 15. april 2018

Kig forbi til Fyns nye outdoor messe på Egeskov, med alt indenfor friluftslivet.
 
I 2018 åbner Egeskov portene til en helt ny messe, hvor du kan finde inspiration indenfor temaer som jagt & fiskeri, friluftsliv og sport, have, mad, oplevelser og turisme, alt sammen med udelivet i fokus. Egeskov vil denne weekend blive omdannet til et sandt outdoor mekka med inspiration og oplevelser.    
 
Messeområdet vil være inddelt i forskellige zoner, hvor du kan opleve alverdens aktiviteter indenfor om friluftslivet. Gå på opdagelse i de spændende salgs- og messestand og se et varieret vareudvalg i de perfekte omgivelser. Det kan være blomster til haven, havemaskiner, sportsaktiviteter, vandreture, udendørs madlavning, jagt & fiskeri og en masse andet.      
 
Dagen igennem kan du opleve forskellige aktiviteter og underholdning. Messen er både for hardcore outdoor-mennesker og for gæster, som gerne vil have inspiration til fritid eller haven.   
Det skal være hyggeligt og der skal være plads til et hvil og lidt godt at spise. Derfor er der mulighed for, at slå sig ned på og nyde maden fra Egeskovs forskellige spisesteder.
 
Entré: Voksne 70 kr. Børn (4-12 år) 30 kr.
 
 
Menu