Hjem
Køb billet

Egeskov i flot selskab

The 50 Most Beautiful Places in Europe

Pressemeddelelse
1. april 2016

Et af verdens mest anerkendte rejsemedier ”Condé Nast Traveler”, har netop anerkendt Egeskov, som et af de 50 smukkeste steder i Europa!

Egeskov er kommet i godt selskab, som et af de 50 smukkeste steder i Europa. Landområder og byer som Toscana, Algarvekysten, Lapland, Lucerne og Lisabon er nævnt sammen med enestående bygningsværker, som Neuschwanstein Slot i Tyskland, La Sagrada Familia i Barcelona og Oxford Universitetet i England – også Egeskov Slot, som det eneste sted på listen i Danmark.

”Det er med umådelig stolthed og ikke mindst en stor ære, at Egeskov bliver sat i så fantastisk selskab af et anerkendt rejsemagasin som Condé Nast Traveller”, fortæller grev Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille, som ejer og bor på Egeskov. ”Det bekræfter os i, at vore anstrengelser for løbende at udvikle Egeskov til en stærk international attraktion, går i den rigtige retning”.

Egeskov har tidligere modtaget fornemme anerkendelser. I 2012 var det EUROPEAN GARDEN AWARD, som bedste udviklede og restaurerede historiske have i Europa.
CNN Travel kunne i 2013 sætte Egeskov på listen med de 12 mest spektakulære haver i verden.
Siden 2013 har de besøgende på Egeskov vurderet kvaliteten af oplevelsen så højt, at Egeskov på Tripadvisor årligt opnår Certifikate Of Excellence / Travellers Choice.

Se listen The 50 Most Beautiful Places in Europe her:
Written by Caitlin Morton March 31, 2016
 

FAKTA

Condé Nast Traveler
Condé Nast Traveler er et amerikansk tidsskrift som udgives af Condé Nast Publications. Tidsskriftet blev startet i 1987 og specialiserer sig på reportager om luksusrejser, bedømmelser af luksushoteller, produkter og tjenester.
www.cntraveller.com

Egeskov
Egeskov Slot på Fyn er en af Nordeuropas fineste renæssancebygninger. På slottet bor grev Michael og hans familie, og er åbent for publikum fra april til oktober.
Den tilhørende park hører til eliten i Europa og kaldes også Danmarks smukkeste have. Slottet og dets store avlsbygninger er indrettet med udstillinger, hvor man kan opleve samlinger af veteranbiler, fly, motorcykler, klædedragter og meget andet.
Den historiske have præsenterer 17 forskellige haverum samt et større område til leg med labyrinter, TreeTop Walking, og legeplads.