MuseumsMysteriet

Hvem kan løse mysteriet?

Fra den 1. maj kan man få glæde af en APP til at få lidt ekstra viden under besøget på Egeskov. ”MuseumsMysteriet” fra USEEUM fungere som en skattejagt, der tager udgangspunkt i at hjælpe Professor Blom med, at finde ud af hvad hans tidligere elev Hidenreich, vil stjæle fra Egeskov.

Børn og voksne finder ikke kun ud af hvad den skruppelløse mestertyv vil stjæle, men lærer også en masse om Egeskov. Skattejagtens 7 poster bringer brugeren rundt på Egeskov, lige fra Veteranmuseet, Legeskoven og til flere af haverne.

APPén er tilrettelagt for børn fra 6 år og op efter.

Man kan forvente en spændende rejse med gåder. 90% af spillet foregår med øjnene væk fra Smartphonen og får brugeren til, at kigge op samt interagerer med omgivelserne i form af, at undersøge, tælle og observere.

Useeum udvikler ikke kun skattejagter, men også forskellige guides til attraktioner i Danmark. Egeskov har allerede mere indhold på vej til APPén, nemlig en haveguide som giver viden om de enkelte haverum.

Det er gratis at hente APPén USEEUM til din smartphone, enten i GooglePlay eller App Store og er tilgængelig i hele sæson 2018.

Læs mere om USEEUM her