MC Messe

Book stadeplads til messen til Egeskov MC Træf 2018

Egeskov Slot på Fyn åbner traditionen tro sæsonen med et stort MC træf på Store Bededag fredag den 27. april 2018. Alle der ankommer på motorcykel denne dag, har fri adgang til attraktionen.

Der kommer årligt 5.000-7.000 motorcyklister til arrangementet. De mange MCér parkerer samlet på eventplænen, hvor der også er messe- og spiseområde.

Book en stadeplads nu!
Du kan få et område på messepladsen til at præsentere dit produkt. Har du spændende tilbud til motorcyklister, så kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Messeområdet er udendørs på en græsplæne, hvor de mange MCér parkere og er i forbindelse med ruten, som gæsterne går for, at komme ind i selve haven.
Messen er åbent kl. 10 - 16.

Strøm er inkl. i stadeleje (220v, max 500w). Skal du bruge mere end 500w, tages der gebyr på 400 kr. Strøm bedes bestilt på forhånd aht. klargøring.
Stadeholder medbringer eget standudstyr.

Biler og lastvogne parkeres i seperat område, med mindre den er planlagt ind som en del af dit stadeudstyr på det bestilte areal.

Sidste frist for bestilling af stadeplads den 16. april 2018.

Se ansøgningsskema forneden på siden.
Sendes til Marketingchef Lene Pedersen på: Info@egeskov.dk


Det går din standleje til…
MC træffet på Egeskov bliver år for år større. Din standleje bidrager til at financerer de udgifter, som følger ved så stort et rykind af MC gæster. Der skal bruges folk til at dirigere trafik og vejlede ved parkering, telte og en masse andet praktisk.

Se mere om Egeskov MC Træf her

Download