MC Messe

Book stadeplads til messen til Egeskov MC Træf 2019

Egeskov Slot på Fyn åbner traditionen tro sæsonen med et stort MC træf lørdag den 27. april 2019. Alle der ankommer på motorcykel denne dag, har fri adgang til attraktionen.

I 2018 var der knapt 6.000 motorcyklister med til MC træffet. De mange MCér parkerer samlet på eventplænen, hvor der også er messe- og spiseområde.

Book en stadeplads nu!
Du kan bestille et areal på messepladsen til at præsentere dit produkt. Har du spændende tilbud til motorcyklister, så send nedenstående ansøgningsskema eller kontakt os og hør nærmere om mulighederne.
Sidste frist for bestilling af stadeplads den 8. april 2019.

Messeområdet er udendørs på en græsplæne, hvor de mange MCér parkere og er i forbindelse med ruten, som gæsterne går for, at komme ind i selve haven.
Messen er åbent kl. 10 - 16.

Strøm er inkl. i stadeleje (220v, max 500w). Skal du bruge mere end 500w, tages der gebyr på 400 kr. Strøm bedes bestilt på forhånd aht. klargøring.
Stadeholder medbringer eget standudstyr.

Biler og lastvogne parkeres i seperat område, med mindre dit køretøj er planlagt ind som en del af dit stadeudstyr på det bestilte areal.
Husk at du skal holde dig inden for dit bestilte areal - så husk at bestille det stort nok.

Se ansøgningsskema forneden på siden.
Sendes senest den 8. april til marketingchef Lene Pedersen på: Info@egeskov.dk


Det går din standleje til…
MC træffet på Egeskov bliver år for år større. Din standleje bidrager til at financerer de udgifter, som følger med så stort et rykind af MC gæster. Der skal bruges folk til at dirigere trafik og vejlede ved parkering, lejes telte og en masse andet praktisk.

Se mere om MC træffet i begivenhedskalenderen her

Download