Hjem
Køb billet

Lej feriehuse ved Egeskov

Som lejer har du gratis adgang til Egeskov i lejeperioden (i Egeskovs åbningssæson)

Ferieboliger ved Egeskov udlejes hos www.feriepartner.dk:
Har du spørgsmål vedr. feriehusene bedes du kontakte MOB Feriehusudlejning på tlf. 6441 2322.

M65970 (16 pers.), M65971 (4 pers.), M65972 (10 pers.), M65969 10 pers.


M65969 – Bøjdenvejen
Ferielejlighed ved Egeskov Slot
Denne feriebolig til 10 personer hører under Egeskov Slot og ligger i en længe på avlsgården ikke langt fra selve Egeskov Slot. Boligen på to etager er renoveret i 2014 og indeholder i stueetagen et lyst køkken med direkte adgang til husets stue med brændeovn og spiseafdeling med plads til 10 personer. Husets 4 soverum ligger på førstesalen, og boligen indeholder desuden et flisebelagt badeværelse med bruseniche. I forbindelse med indgangspartiet er der indrettet en lille terrasse.

M65970 - Bøjdenvejen
Lej godsforvalterboligen på Egeskov
900 m fra selve Egeskov Slot ligger Rubjerg Gods, som indtil for nylig var Greve Michael Ahlefeldt-Laurvig Billes private hjem. Hovedbygningen på Rubjerg Gods er i dag indrettet som feriebolig med plads til 16 pers. Boligen er i 3 etager med høj kælder, stueetage og 1 sal. I kælderafdelingen forefindes "herreværelse" med billard, mødelokale, lille køkken, 2 soverum og gæstetoilet. I stueetagen er der kontor med Internet. Herfra har man adgang til den smukke pejsestue og spisestuen. Køkkenet er moderne indrettet med bl.a et stort gaskomfur med grillelement. Endvidere 1 soverum med adgang til et stort badeværelse med badekar. På 1 sal befinder sig 5 soverum, et tekøkken og 2 badeværelser. Det skal bemærkes, at de til godset tilhørende bygningerne anvendes i forbindelse med godsets drift.  

Sommerhus: M65971 – Egeskovvej
Feriebolig i idylliske omgivelser ved Egeskov
Unik og stråtækt feriebolig beliggende i et idyllisk og fredeligt område i udkanten af en skov. Huset hører under Egeskov Slot og har været anvendt af grevskabet i forbindelse med jagter. Huset er i to etager og er i stueetagen indrettet med opholdsstue med brændeovn, separat køkken, 1 soverum samt et flisebelagt badeværelse. 1.salen er indrettet som et stort soverum. Fra opholdsstuen er der udgang til en indhegnet terrasse og til grunden med græsplæne. I de omkringliggende skov- og markområder kan man nyde hyggelige gåture og opleve det rige dyreliv. Skiftedag fredag i sommerperioden.

Sommerhus: M65972 - Egeskov Gade
Feriehus med udendørspool tæt ved Egeskov
Flot og renoveret feriebolig beliggende kun få 100 m fra selve Egeskov Slot i idylliske omgivelser på Sydfyn. Feriehuset hører under Egeskov Slot og har fungeret som sommerbolig for grevskabet. Den lyst og venligt indrettede bolig er i 2 plan og har en overdækket udendørs-swimming-pool, som kan benyttes i perioden 15.5-15.9. Det smagfuldt indrettede hus er i stueetagen indrettet med en rummelig opholdsstue med brændeovn og vinduer mod haven, spisestue i åben forbindelse med køkkenet, gæstetoilet samt 1 soverum. På 1.salen ligger husets resterende 4 soverum. Fra det ene soverum er der udgang til en balkon, og 1 soverum har direkte adgang til badeværelse med bruseniche og badekar. Derudover er der et gæstetoilet. Fra huset er der udgang til en terrasse og til den dejlige grund med græsplæne, som er omgivet af træer.