LEGO Education Teambuilding

Kreativitet og robotprogrammering for voksne

Oplev det spændende og kreative LEGO robot univers, og deltag i udfordrende robot teambuilding for voksne på Egeskov. Vores flotte omgivelser danner rammerne om denne teambuilding oplevelse, hvor Egeskovs historie, natur og oplevelser vil blive koblet sammen med muligheden for, at bygge og programmere med LEGO robotter. Deltagerne vil være med til at løse forskellige opgaver og udfordringer, som alle er relateret til virkeligheden. Der vil under forløbet være fokus på:

Robotten som deltagerne skal programmere er en LEGO MINDSTORMS® Education EV3. Dagens program vil være sammensat således, at man vil opleve en kombination af LEGO robot universet og Egeskov, og der vil ligeledes være rig mulighed for at udforske Egeskovs spændende haver, udstillinger, aktiviteter og slottet.

LEGO MINDSTORMS Education EV3
Med LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 konstruerer deltagerne deres egen LEGO robot og programmerer den til at udføre handlinger. Det kan være simple handlinger – ”kør præcis 21,5 cm fremad” - eller komplekse kommandoer, knyttet til tekniske designprocesser, dataopsamling eller eksperimenter. Deltagerne lærer på en kreativ og innovativ måde, at eksperimentere, designe, konstruere, problemløse, kommunikere og samarbejde om, at løse udfordringer med robotten. Robot Educator indeholder øvelser, der demonstrerer og guider deltagerne gennem de vigtigste funktioner inden for modelbygning, programmering og datalogging. Den strukturerede og inspirerende gennemgang sikrer, at alle er i gang med at konstruere, programmere og eksperimentere.

Program
Kl. 10.00 Ankomst - mødes med LEGO Education facilitator ved indgangen
Kl. 10.30 LEGO workshop med robot programmering, del 1
Kl. 12.00 Frokost
Kl. 13.00 LEGO workshop med robot programmering, del 2
Kl. 14.30 Afslutning af workshop
Kl. 15.00 Oplev Egeskov på egen hånd – Labyrinten, Legeskoven, udstillingerne, haven og slottet

Programtidspunkterne kan ændres efter ønske.

Pris
1 dag á 3 timer 1.000 kr. inkl. moms pr. pers.
Antal deltagere 10 - 20 personer

Inkludereret i prisen
Indgang til Egeskov (haver, labyrint, slottet, udstillingerne) og LEGO Workshop
En engelsk/dansk-talende facilitator
Frokost bestående af Ridder Burger Menu (inkl. pommes frites, og mellem sodavand) Kaffe/ te, kildevand, frugt i lokalet

Opgrader frokosten til f.eks. en pinickurv mod tillæg:

Salgsperiode den 27. maj – 6. oktober.
Workshops skal bookes på forhånd.

BOOKING