Hjem
Køb billet

Robotforløb for børn & unge

Leg med LEGO® robotter - kreativ workshop for børn og unge

På Egeskov kan man uden problemer bruge en hel dag. Denne workshop for børn og unge tager udgangspunkt i robotter fra LEGOs spændende univers. Dagen kombineres med de fantastiske udendørs rammer såsom Labyrinten, Tree-top walking og ikke mindst Legeskoven, som er ideel til sociale lege.
 
LEGO® Education WeDo 2.0 er udviklet med henblik på at engagere og motivere deltagere på 6-11 år til at lære gennem brug af motoriserede LEGO modeller og simpel programmering. WeDo 2.0 støtter læring som involverer hænderne og hovedet og giver deltagerne selvtillid til at stille spørgsmål samt redskaber til at finde svar og løse problemstillinger.
Alder 6-12 år
Pris: 3 timers workshop, 675 kr. inkl. moms pr. person
 
Med LEGO MINDSTORMS® Education EV3 konstruerer deltagerne deres egen LEGO robot og programmerer den til at udføre handlinger. Deltagerne lærer på en kreativ og innovativ måde at eksperimentere, designe, problemløse og samarbejde om at løse udfordringer med robotten.
Alder 13-18 år
Pris: 3 timers workshop, 675 kr. inkl. moms pr. person
 
Inkl. i prisen
- Indgang på Egeskov (udstillingerne, haven, slottet og legeskoven)
- Lunchbag 
- Workshop med Egeskov vært
- Diplom
 
Deltagerantal: Fra 10-20 personer pr. hold. (ved større grupper op til 40 pers. tilbydes 2 halve forløb)
 
Forløb kan bookes fra 4. maj – 2. oktober 2020
 
Egeskov guider forløbet med en engelsk/dansktalende vært. Ønskes der et andet sprog, skal der bookes en tolk. Workshops skal bookes på forhånd.
Grupper med børn skal være ledsaget af min. én voksen, som har ansvaret for gruppen.

Booking og information