Legepladsen

Små og store børn kan boltre sig på den største Kompan-legeplads

Nyt i Legeskov

Legeskoven udvides med stor klatrebane i skovbunden under Tree Top Walking. På en ca. 50 meter lang "parkour" lignende bane, kan børn og voksne kravle, balancerer og dyste med hinanden.

MOONCARBANEN

Det er ikke alle køretøjer der står stille på Egeskov. Hvor der tidligere var en Segwaybane, er der nu en Mooncarbane, som frit kan benyttes af både børn og voksne. På en trafikskole lignende bane kan du køre på de sjove mooncars. Nogle er tandem til to personer og andre har kun to hjul og kræver god balance. Der er noget for alle fra 8 år..

Oplev  legeområdet for større børn

I legeskov er der flere legefaciliteter for de større børn og barnlige sjæle. Her vil i finde udfordringer og sjov som kræver gode klatreevner og balance. Og en smule vovemod.

Der installeres blandt andet en 11m i diameter stor gynge, hvor 5 personer ad gangen kan gynge. Desuden opstilles der svingende redskaber så der bliver rig mulighed for leg og bevægelse både på jorden og i luften.

I Legeskoven udfordres små og store gæster på sjove legeområder med legeudstyr fra KOMPAN. Legeskoven er en oase i bøgeskoven, omkranset af høje træer og buske, med spiselige frugter og bær. Her kan I hygge Jer dagen lang.

En 11 meter høj klatrepyramide, en digital HCA-legeplads og Lilleskoven til de mindste er blandt årets store nyheder fra KOMPAN i Legeskoven. Se mere her.

I midten af pladsen står et stort næsten 700 år gammelt egetræ, som giver dejlig skygge til en picnic. Det er iøvrigt det eneste træ i parken, der fandtes dengang Egeskov Slot blev bygget. Det menes, at pladsen omkring træet har fungeret som tingsted, hvor forbrydere modtog deres dom, og det var også her, at det store Egeskov Marked i sin tid startede.

På den enorme legeplads er sikkerheden i højsædet og området er yderst børnevenligt.