Hjem
Køb billet

Egeskov Julemarked 2020

AFLYST pga. COVID-19

Egeskov Julemarked 2020 er aflyst

På grund af den aktuelle COVID-19 situation er Egeskov Julemarked 2020 desværre aflyst.
Vi følger de gældende retningslinjer og det har desværre ikke været muligt, at få de nødvendige tilladelser til at afvikle Julemarkedet i år pga. forsamlingsregler.

Vi glæder os til at kunne byde velkommen til Egeskov Julemarked de tre sidste weekender i november 2021.

 

Egeskov Julemarked 2021
Den 13.-14. & 20.-21. & 27.-28. november kl. 10 - 16.30 samt fredag den 19. november kl. 15 - 20


Mellem veteranbiler og flyvemaskiner kan julemarkedets gæster gøre en god handel. På Egeskov Julemarked oser det af stemning, når man ved ca. 110 markedsboder kan lade sig inspirere af alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser og juledekorationer, som giver inspiration til julen og gavekøb. Her er både varer fra kendte varemærker og private kunsthåndværkere, der tilbyder deres unikaprodukter.

Markedets gæster vil kunne opleve Egeskov hyggeligt pyntet inde- og udendørs, så omgivelserne indgyder følelsen af julestemning. Faktisk er der over en kilometer guirlander, der leder vejen gennem de forskellige bygninger.

Det skal være hyggeligt og der skal være plads til et hvil og lidt godt at spise. Derfor er der mulighed for, at slå sig ned på ex. Spisetorvet med mad og drikke, gløgg og æbleskiver m.m.

Lørdage og søndage kan man opleve forskellige aktiviteter. Der er selvfølgelig kor med dejlige julesange, man kan møde slotsnisserne Gorm, Thyra og Harald Blålys, ungerne kan lave pandekager over bål hos spejderne og meget mere.
Til aftenåbent fredag den 19. november har du ud over at juleshoppe i de mange boder en ekstraordinær mulighed for at få glæde af den smukke julebelysning i haven.

De fleste af Egeskovs udstillinger samt slottet er lukket for vinteren, men der er rig mulighed for at gå en tur i parken samt benytte Legeskoven med legeplads og den store labyrint (TreeTop Walking er vinterlukket pga. sikkerhed).
Bemærk venligst, at hunde er velkommen udendørs i haven, men de ikke må komme ind i bygningerne med boder. Dette pga. smalle gange, mange mennesker og at der er fødevarer.

Entre 2021: voksne 85 kr. Børn (4-12 år) 45 kr.