Egeskov Julemarked 2018

Kig forbi til Fyns største julemarked, med et spændende vareudvalg i eventyrlige omgivelser

10. - 11. & 17. – 18. & 24. – 25. november 2018

Mellem veteranbiler og flyvemaskiner kan julemarkedets gæster gøre en god handel. På Egeskov Julemarked oser det af stemning, når man ved ca. 110 markedsboder kan lade sig inspirere af alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser og juledekorationer, som giver inspiration til julen og gavekøb. Her er både varer fra kendte varemærker og private kunsthåndværkere, der tilbyder deres unikaprodukter.

Markedets gæster vil kunne opleve Egeskov hyggeligt pyntet inde- og udendørs, så omgivelserne indgyder følelsen af julestemning. Faktisk er der over en kilometer guirlander, der leder vejen gennem de forskellige bygninger.

Det skal være hyggeligt og der skal være plads til et hvil og lidt godt at spise. Derfor er der mulighed for, at slå sig ned på ex. Spisetorvet med mad og drikke, gløgg og æbleskiver m.m.

Dagen igennem kan man opleve forskellige aktiviteter. Der er selvfølgelig kor med dejlige julesange, man kan møde slotsnisserne Gorm, Thyra og Harald Blålys, ungerne kan lave pandekager over bål hos spejderne og meget mere.

De fleste af Egeskovs udstillinger samt slottet er lukket for vinteren, men der er rig mulighed for at gå en tur i parken samt benytte Legeskoven med legeplads og den store labyrint (TreeTop Walking er vinterlukket pga. sikkerhed).
Bemærk venligst, at hunde er velkommen udendørs i haven, men de ikke må komme ind i bygningerne med boder. Dette pga. smalle gange, mange mennesker og at der er fødevarer.

Entré: Voksne 70 kr. Børn (4-12 år) 30 kr.
Åbningstid: Kl. 10 - 16.30 - de tre sidste weekender af november.


Billeder fra Egeskov Julemarked kan ses på Flickr