Hjem
Køb billet

Gratis adgang for folkeskoler, børnehaver og beboere plejehjem

Tilbuddet gælder på hverdage den 1. - 28. maj 2020

Folkeskoleklasser og børnehaver

Egeskov indbyder landets børnehavebørn, folkeskoleelever 0. til 10. klasse inkl. privat-, fri- og efterskoler, SFO´er samt lærere og pædagoger til, at besøge Egeskovs park og museer på hverdage i maj måned fra den 1. – 28. maj - ganske gratis.
Der er fri adgang til parken og udstillinger. Dog ikke fri adgang til slottet af bevaringsmæssige årsager.

Der er fri adgang for én lærer / pædagog / voksen pr. 10 elev/barn. Øvrige lærere / voksne betaler alm. entre, 199 kr.

Anmeld besøget, hvis gruppen er over 100 personer
Vi beder om, at besøget anmeldes på forhånd, hvis Jeres gruppe er på over 100 personer. Send en e-mail med oplysning om skolens navn, antal elever og lærere, klassetrin. Evt. EAN nr. ved tilkøb af adgang til slottet eller ekstra voksne på regning.

Udfyld registreringsskemaet inden besøget, for hurtigere adgang
For at gøre Jeres ankomst så nem og hurtig som mulig er det en fordel, at have udfyldt registreringsskemaet inden ankomsten. Skemaet kan downloades i PDF nederst på denne side.

Ældre beboere på plejehjem
Ældre beboere på plejehjem og deres plejere inviteres til at besøge Egeskovs park og museer med fri adgang på hverdage i maj måned. Det er ikke nødvendigt at anmelde besøget på forhånd, men i bedes fremvise dokumentation for plejehjemmet.

Adgang til slottet med særbillet
Der er kun adgang til slottet med en slotsbillet til særpris: Voksne 55 kr. Børn (4-12 år) 35 kr.
Billetten kan købes på slottet eller på regning ved forudgående booking. Vi beder om, at besøget anmeldes inden ankomst til Egeskov via e-mail eller tlf. 6227 1016.
Oplys venligst dato for besøget, navn, antal elever og lærere, klassetrin og EAN nr.

SKATTEJAGT/HAVE GUIDE - Få mere ud af Jeres besøg med USEEUM appen til smartphone eller tablet. Med appen kan eleverne løse ”MuseumsMysteriet”, hvor de skal hjælpe professor Blom med at finde ud af hvad skurken Heidenreich vil stjæle. I mysteriet går elever på opdagelse i Egeskovs park, historie og små hemmeligheder. Tag også med selveste slotsgartnere på havevandring i Haveguiden og få information om de 18 haver i Egeskovs park. Læs mere om appen.


Vi udsender ca. 2 nyhedsbreve årligt, hvor vi gør opmærksom på gratis-tilbuddet til skoler og giver praktiske oplysninger og forslag til undervisning på Egeskov. Ønsker du at modtage denne information, så beder vi om at du tilmelder dig mailinglisten her:

Tilmeld dig nyhedsbrevet for skole-tilbud i maj

* skal udfyldes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Download