Gratis adgang for skoler, børnehaver og plejehjem i maj 2019

Kom og få en dag med oplevelser på Egeskov

Skoleklasser og børnehaver
Landets børnehavebørn, folkeskoleelever 0. til 10. klasse, fri- og efterskoler, SFO´er samt lærere og pædagoger inviteres til, at besøge Egeskovs park og museer på hverdage i maj måned - ganske gratis. Grundet Heartland Festival gælder tilbudet til og med onsdag den 29. maj.
Der er fri adgang for én lærer eller pædagog pr. 10 elev/barn. Øvrige lærere/voksne betaler alm. entre, 195 kr.

Anmeld jeres besøg, hvis gruppen er over 100 personer
Vi beder om, at besøget anmeldes på forhånd, hvis Jeres gruppe er på over 100 personer. Send en e-mail med oplysning om skolens navn, antal elever og lærere, klassetrin. Evt. EAN nr. ved tilkøb af adgang til slottet eller ekstra voksne på regning.

Udfyld registreringsskemaet inden besøget
For at gøre Jeres ankomst så nem og hurtig som mulig er det en fordel, at have udfyldt registreringsskemaet inden ankomsten. Skemaet kan downloades i PDF nederst på denne side.

Ældre beboere på plejehjem
Ældre beboere på plejehjem og deres plejere inviteres til at besøge Egeskovs park og museer med fri adgang på hverdage i maj måned. Det er ikke nødvendigt at anmelde besøget på forhånd.

Adgang til slottet med særbillet
Der er kun adgang til slottet med en slotsbillet til særpris: Voksne 55 kr. Børn (4-12 år) 35 kr.
Billetten kan købes på slottet eller på regning ved forudgående booking. Vi beder om, at besøges anmeldes inden ankomst til Egeskov via e-mail eller tlf. 6227 1016.
Oplys venligst dato for besøget, navn, antal elever og lærere, klassetrin og EAN nr.

SKATTEJAGT/HAVE GUIDE - Hent USEEUM til smartphone eller tablet og eleverne kan løse "Museumsmysteriet". Gå på opdagelse i Egeskovs historie og små hemmeligheder og løs mysteriet med professor Blom. Læs mere om appen.

Vi udsender ca. 2 nyhedsbreve årligt, hvor vi gør opmærksom på gratis-tilbuddet til skoler og giver praktiske oplysninger og forslag til undervisning på Egeskov. Ønsker du at modtage denne information, så beder vi om at du tilmelder dig mailinglisten her:

Tilmeld dig nyhedsbrevet for vores tilbud i maj

* skal udfyldes

Download