Hjem
Køb billet

Faciliteter

Vi er klar til at hjælpe dig med at skræddersy dit arrangement på Egeskov. Mulighederne er mange:

Haven
Den 20hk store have på Egeskov kan benyttes til stort set alle typer af events og teambuilding aktiviteter. Her er der på én gang plads til hygge, fagsnak og fordybelse, til leg og fortryllende oplevelser – alt sammen pakket ind i en eventyrlig stemning.

Møderum og restaurant
Cafe Jomfru Rigborg finder du midt i haven i de tidligere herskabelige stalde.  Her er der lokaler til afholdelse af mindre møder med op til 60 personer, samt til foredrag og seminarer op til 110 personer eller middage for op til 200 personer.
AV udstyr: Projektor, lærred, WIFI.

Picnic
Nyd en anderledes frokost. Vi tilbyder en dejlig picnic, som I kan nyde f.eks. i den engelske have, med smuk udsigt til slottet og voldgraven. Det er et oplagt afbræk i mødedagen, med mulighed for frisk luft og samvær på en anden måde.

Plænen
På den store eventplæne kan der afholdes større arrangementer, messer, fester, produktpræsentationer, træf m.m. Der kan opstilles telte tilpasset jeres behov.
Mulighederne på plænen er utallige. Der er plads til ganske få gæster – og mange tusinde. Der har været messeudstillinger, bil- og motorcykeltræf, gallamiddage i cirkustelt, koncerter og møder i telt med teambuilding i haven.

Catering
Ved events på plænen hjælper vi med at tilrettelægge og levere mad og drikke efter Jeres ønsker.

Telt
Vi samarbejder med professionelle teltleverandører og kan skræddersy teltløsninger, helt efter Jeres ønsker. Alt fra små telte fra 100 personer og til flere tusinde personer.

Rundvisning
Bestil en guide til at vise jer rundt og få mere at vide om Egeskovs fantastiske have og slottets historie. Vi kan tilbyde guidede ture på mange forskellige sprog. Turen tager 1-2 timer afhængig af om rundvisningen udelukkende skal være på slottet, eller om man også skal have haven/udstillingerne med.

Leg og teambuilding
På Egeskov kan I lave teambuilding med elementer af f.eks. konkurrence og leg. Eller forløb som lægger vægt på kommunikation og samarbejde og som bringer Jer vidt omkring på hele Egeskov. Vi anbefaler professionelle udbydere af teambuilding kurser, som har erfaring med de muligheder som Egeskovs faciliteter byder på.  I er velkommen til at entrerer med jeres egne samarbejdspartnere.

Overnatning
Vi anbefaler gerne overnatning på hoteller i Odense, Svendborg eller Faaborg ca. 20 min. kørsel fra Egeskov. Se evt. mere på Visitfyn.dk/overnatning hvor du finder overblik over overnatningssteder på Fyn eller kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan anbefale. Kontakt os i eventafdelingen og hør mere om mulighederne:
Tlf: 6227 1016 (alle hverdage kl. 10 - 15)  info@egeskov.dk