Faciliteter

På Egeskov finder I en af Europas smukkeste haver, med den unikke vandborg som baggrund. I det 10.000m2 udstillingsområde, kan I bl.a. opleve klassiske biler, flye og motorcykler. Og så er der plads til leg og udfordringer i labyrinterne, og under trætoppene. På plænen kan der afholdes megaevents for tusindevis af deltagere, med direkte adgang til Egeskovs park og have.

Haven
Den 20hk store have på Egeskov kan benyttes til stort set alle typer af events og teambuilding aktiviteter. Her er der på én gang plads til hygge, fagsnak og fordybelse, til leg og fortryllende oplevelser – alt sammen pakket ind i en eventyrlig stemning.

Møderum og restaurant
Cafe Jomfru Rigborg finder du midt i haven i de tidligere herskabelige stalde. Cafeens italienske kokke tilbereder mad med fynske råvarer efter originale toskanske opskrifter. Her er der lokaler til afholdelse af mindre møder med op til 60 personer, samt til foredrag og seminarer op til 110 personer eller middage for op til 200 personer.
AV udstyr: Projektor, lærred, WIFI.

Picnic
Nyd en anderledes frokost. Vi tilbyder en dejlig picnic, som I kan nyde f.eks. i den engelske have, med smuk udsigt til slottet og voldgraven. Det er et oplagt afbræk i mødedagen, med mulihged for frisk luft og samvær på en anden måde.

Plænen
På den store plæne kan der afholdes større arrangementer, messer, fester, produktpræsentationer, træf m.m. Der kan opstilles telte tilpasset Jeres behov.
På plænen har der været afholdt forskellige typer arrangementer og mulighederne er mange. Der er plads til ganske få gæster – og mange tusinde. Der har været messeudstillinger, bil- og motorcykeltræf, gallamiddage i cirkustelt, koncerter og møder i telt med teambuilding i haven.

Catering
Ved events på plænen hjælper vi med at tilrettelægge mad og drikke efter Jeres ønsker og behov. Vi samarbejder bl.a. med Toscana Catering og Kai Thor Catering.

Telt
Vi samarbejder med professionelle teltleverandører og kan skræddersy teltløsninger helt efter Jeres ønsker. Alt fra små telte fra 100 personer og til flere tusinde personer.

Riddersalen
Ved helt særlige begivenheder er der mulighed for at leje Riddersalen på slottet. Det kan være til koncerter, foredrag, receptioner, middage m.m. Ring og hør nærmere.
Kapacitet: max. 130 personer (biografopstilling)
AV udstyr: kabel til internet, mobil projektor og lærred.

Rundvisning
Bestil en guided tur og få mere at vide om Egeskovs fantastiske have og slottets historie. Vi samarbejder med Guideservice Fyn, som kan tilbyde guidede ture på flere sprog (guideservicefyn.dk)

Leg og teambuilding
På Egeskov kan I lave teambuilding med elementer af f.eks. konkurrence og leg. Eller forløb som lægger vægt på kommunikation og samarbejde og som bringer Jer vidt omkring på hele Egeskov. Vi anbefaler professionelle udbydere af teambuilding kurser, som har erfaring med de muligheder som Egeskovs faciliteter byder på.  I er velkommen til at entrerer med jeres egne samarbejdspartnere.

Overnatning
Vi anbefaler gerne overnatning på hoteller i Odense, Svendborg eller Faaborg ca. 20 min. kørsel fra Egeskov. Se evt. mere på Eventallinacen.dk , hvor du finder forslag til venues på Fyn eller kontakt os for at høre mere om hvad vi kan anbefale. 


Kontakt os i eventafdelingen og hør mere om mulighederne:
Tlf: 6227 1016 (alle hverdage kl. 10 - 15)  info@egeskov.dk