DET SKER

 • Til Open by Night den 24. juli optræder Moonjam på scenen

  Open By Night med Moonjam Trio

  24. jul 2019

  Kl. 10 - 23

  På onsdage i sommerferien er Egeskov åbent helt til kl. 23. Kom og nyd den lyse sommeraften i de smukke omgivelser og lyt til god live musik fra scenen, denne onsdag er det Moonjam Trio. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.

 • Til Open by Night den 31. juli kan Alberte Winding opleves på scene

  Open By Night med Alberte Winding

  31. jul 2019

  Kl. 10 - 23

  Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet denne dag. Kom og nyd den lyse sommeraften i de smukke omgivelser og lyt til god live musik med Alberte Winding fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder, for vi har åbent til kl. 23.

 • Oplev en mase nye som gamle Falck køretøjer til Falck Dagen den 3. august

  Falck Dagen

  03. aug 2019

  Kl. 10 - 16.30

  Falck Museet på Egeskov holder en stor aktivitetsdag, hvor I kommer helt tæt på og kan opleve redningstjenestens udstyr og teknikker på egen krop. Der er masser af action på programmet og meget at prøve selv.

 • Die Herren optræder på scenen den 7. august

  Open By Night med Die Herren

  07. aug 2019

  Kl. 10 - 23

  Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet denne dag. Kom og nyd den lyse sommeraftener i de smukke omgivelser og lyt til god live musik med Die Herren fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder, for vi har åbent helt til kl. 23.