Hjem
Køb billet

Information om COVID-19

Opdateret den 21. september 2020

På Egeskov er der rigtig meget plads. Alligevel kan der opstå kø og forsamlinger. Dette gælder specielt ved slottet og Tree Top Walking, hvor der er begrænset adgang og ventetider opstår. Hvis man ser der er lang kø, kan vi anbefale at gå en tur i haven og komme tilbage senere. 

Vi anbefaler ligeledes, at I køber billet online og printer dem ud FØR jeres besøg. På den måde kan vi minimere eventuel kø-tid. 

Brug af mundbind / visir på Egeskov

Der er nu krav om, at man skal bære mundbind eller visir i restauranter og spisesteder, hvor der er siddende indendørsservering. Det anbefales også at personalet bærer mundbind/visir ved tæt gæstekontakt, hvor der ikke er afskærmning.

Museums Kiosken i efterårsferien den 10. - 18.10. Da det er indendørs servering er mundbind er påkrævet.
Andre kiosker i parken giver kun mulighed for udendørsservering. Derfor skal vores gæster som udgangspunkt ikke bære mundbind ved bestilling her.

I Café Jomfru Rigborg er der indendørsservering og betjening, derfor skal der bæres mundbind af både gæster og personalet. 

Mundbind sælges for 5 kr. i indgangsbutikken, Cafeen og Musemskiosken.

Vi følger myndighedernes anvisninger og retningslinjer i parken, legepladsen, udstillingerne og ved spisestederne. Hold øje med anvisningerne i parken og udstillingerne, og hjælp os med at passe på andre gæster og medarbejdere. 

Vi har brug for vores gæsters hjælp!

Vi opfordrer alle gæster til at huske at holde afstand, vaske hænder, bruge håndsprit og følge anviningerne i parken. Det kan være svært at holde øje med skilte og håndsprit dispensere, når man skal hygge sig og have det sjovt, men vi beder alle vores gæster om at være særlig opmærksomme i parken. 

Vi gør alt hvad vi kan for at undgå smittespredning, men i sidste ende er vi også afhængige af, at vores gæster hjælper til med at holde afstand, hvilket de fleste også gør. 

Indtil videre reagerer vi på de til enhver tid gældende retningslinjer og anbefalinger – og vi opdaterer vores arbejde løbende, som situationen udvikler sig.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til info@egeskov.dk
Vi henviser til de officielle retningslinjer: coronasmitte.dk og sst.dk/corona
 

FAQ: COVID-19 på Egeskov

Hvornår er det bedst at besøge Egeskov?
Vores gæster ankommer typisk fra åbning kl. 10 og til kl. 12. Vi anbefaler derfor vores gæster at komme efter kl. 12, for at undgå kø ved indgangen.
Skal jeg købe billet hjemmefra?
Det er ikke nødvendigt at købe billet hjemmefra, men det går hurtigere ved indgangen, hvis du har en webbillet.
Kan jeg risikere at møde op og blive afvist ved ankomst?
Nej, der er ikke risiko for at køre forgæves. Vi har ingen begrænsninger i haven.
Hvad gør Egeskov for at beskytte de ansatte i indgangen og kioskerne?
Vi har opsat plexiglas alle de steder vi har ekspeditioner, samt instrueret vores medarbejdere i at følge regeringens retningslinjer.
Hvad gør Egeskov for at beskytte deres gæster?
Vi har lavet afstands striber i billetindgangen og ved kioskerne. Derudover er parken fyldt med anvisninger om at holde afstand, spritte og vaske hænder, hoste og nyse i ærmet m.m. I vores udstillinger er der ensretninger, som gæster skal følge for at undgå sammenstød. På slottet og i Tree Top Walking er der begrænset antal. På slottet er der personale, som guider gæster ind, og i Tree Top er der lysregulering. Vi sørger for ekstra rengøring på kontaktflader i parken og på toiletter. Tre steder i parken har vi bygget udendørs håndvaske for børn og voksne, så det er muligt at vaske hænder. Det er selvfølgelig også muligt at finde spritdispensere og købe sprit i kioskerne. Egeskov personale er synligt i parken med gule veste, her er der mulighed for gæsten at stille spørgsmål.
Er der nogen af Egeskovs events som er aflyst grundet COVID-19?

Egeskov MC Træf udsat til den 19. september Egeskov Slotsløb udsat til den 20. september Falck Dagen den 8. august – AFLYST Egeskov MC Veteranløb 15. august - AFLYST Se det aktuelle program

Jeg er i risikogruppen er der noget jeg skal tage højde for
Vi anbefaler, at du besøger os en anden gang. Det er naturligvis dig som gæst, der selv vurderer det, men vi har rigtig mange gæster i vores højsæson, og vi ønsker alle vores gæster en dejligt besøg.