Hjem
Køb billet

Information om COVID-19

Opdateret den 27. maj 2020

Egeskov følger udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er medarbejdernes og gæsternes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer for at minimere smitten med coronavirus.

Egeskov er almindelig åben efter COVID-19 nedlukningen. Der er adgang til alle områder; haven, Legeskov, udstillinger og slottet.
Forsamlingsforbud over 10 personer er fortsat gældende, og vi beder vores gæster vise hensyn til hinanden og give plads. Der kan være ventetid ved legepladsen, som er inddelt i zoner til max 10 personer ad gangen.
Vi opfordrer gæster til at holde øje med de optegnede arealer på 40m2, så de kan se hvor meget plads det kræves for 10 personer samlet.
Husk at man gerne må gå på plænerne. Der er masser af plads på Egeskov.

Der er adgang til at vaske hænder udenfor ved ingang/udgang, Legepladsen nær kiosken og ved toiletterne ved smedjen. Der er øget rengøring på centrale områder i haven. Kun toiletter ved smedjen holdes åbne afhensyn til øget rengøring. Desuden er toiletter på slottet åben.

Engelte elementer i Legeskoven, når ikke at åbne til Kristihimmelfartferien.
Mooncarbanen er lukket.
Labyrint Kiosken og Café Jomfru Rigborg er åben.

Indgangsbutikken/gartneriet er godkendt til 125 personer af gangen.
Vi opfordrer alle vores gæster til at holde afstand, vaske/spritte hænder og holde øje med retningslinjerne i parken.

Indtil videre reagerer vi på de til enhver tid gældende retningslinjer og anbefalinger – og vi opdaterer vores arbejde løbende, som situationen udvikler sig.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til info@egeskov.dk
Vi henviser til de officielle retningslinjer: coronasmitte.dk og sst.dk/corona

Information om udskudte og aflyste begivenheder:

  • Egeskov MC Træf udsat til den 19. september
  • Egeskov Slotsløb udsat til den 20. september
  • Falck Dagen den 8. august – AFLYST
  • Egeskov MC Veteranløb 15. august - AFLYST

Se det aktuelle program her: https://www.egeskov.dk/calendar

Særligt vedr. Egeskov Årskort 

Vi takker vores trofaste årskort holdere for den støtte der udvises ved at fastholde dit Egeskov Årskort.

Du skal vide, at din opbakning er uvurderlig for at kunne bevarer Egeskov Slot og den historiske have, og vi er meget kede af, at du ikke kan besøge os i denne tid.

Som årskortholder har du ret til kompensation for de dage, som Egeskovs sæson er blevet forkortet som følge af påbuddene fra myndighederne. Kompensationen udregnes på baggrund af hvor mange åbningsdage, du er gået glip af indenfor 2020. Nedenfor kan du se en række eksempler.

Hvis du ønsker at støtte Egeskov i en svær tid, kan du vælge at se bort fra muligheden for kompensation.

Det betyder meget for os at møde opbakning fra vores loyale årskortholdere, og at I på denne måde er med til at sikre, at vi igen kan mødes, når vi får muligheden for at byde jer velkommen i vores vidunderlige have.

Eksempel 1: Du har et aktivt/fornyet Egeskov Årskort som er gyldigt i de nedlukkede dage fra 25. april – 10. maj 2020. Du går glip af 16 dage og har derfor mulighed for 29.50 kr. i kompensation (barn = 14,85 kr.)

Eksempel 2: Du har allerede købt et nyt Egeskov Årskort i webshoppen og har et endnu ikke indløst årskort voucher. Dit årskort aktiveres, når du besøger Egeskov første gang og gælder herfra et år frem. Bemærk at årskortvoucheren har en gyldighed i tre år, hvor det kan indløses.

For at opnå kompensation skal du sende en mail til info@egeskov.dk inden den 1. juli 2020.