Traktortræk på Egeskov

14. okt 2017 - Kl. 11 - 16

Der er rigtig underholdning den første lørdag i efterårsferien på Egeskov. Ca. 70 traktorer står klar til det lange seje træk. Det er så jorden ryster og der er en øredøvende lyd, når maskinerne giver alt hvad de har og lægger an til et FullPull over 100 meter.

Stemningen er i top og Egeskov sørger for pølser på grillen og kolde fadøl i hanen. Så kig forbi til en sjov eftermiddag bag labyrinten.

Fakta
Traktortræk er en motorsport, hvor man med traktorer (standard og specialbyggede) prøver at trække en slæde så langt som muligt mod målet, FullPull (100 meter). Slæden er indrettet, så den gradvist bliver tungere og tungere at trække, jo længere man kommer frem på banen.
Sporten opstod i USA i midten af 40´erne og kom til Europa i 1970érne og er i dag en ret populær motorsport. I begyndelsen blev traktortræk udført med almindelige traktorer, men i dag anvendes ofte højt specialiserede maskiner fx drevet af fire helikoptergasturbiner eller ni 8V-motorer.

Indgang: voksne 60 kr. Børn (4-12 år) 30 kr.
Sted: på marken bag den store labyrint.
Indgang/indkørsel og parkering via godsalleen mod Godskontoret, Egeskov Gade 18 (følg skiltene).

Gæster med alm. entrebilletter eller sæsonkort til Egeskov har også adgang til arrangementet og kan ankomme via hovedindgangen..


VIL DU DELTAGE MED DIN EGEN TRAKTOR?

Information og tilmelding hos:
Andreas Larsen, tlf. 60923352
Flemming Andersen, tlf. 21465979

Menu