Red Bull Conquer the Castle

06. okt 2018 - kl. 10 - 17

Red Bull Conquer the Castle er et unikt OCR-event, hvor deltagerne i rollen som renæssancekriger, kan opleve følelsen af at erobre det ikoniske Egeskov Slot. På den 4000 meter lange rute skal løberne nedbryde og forcere slottets forsvarsmekanismer bestående af mere end 20 forhindringer, inden de kan plante sejrsflaget på slottets grund.

løbsdeltagerne vil undervejs både støde på klassiske forhindringer så som rigs og vandpassager, men i høj grad også møde hidtil usete forhindringer, som udfordrer både grebsstyrke, råstyrke, løbeøkonomi og kløgt. Alle forhindringer har til formål at forsvare slottet mod erobrerne og man vil bl.a. skulle forcere borgmuren i ”The Siege”, redde sig selv fra den ’brændende fæstning’ og bruge kløgt til at finde vej igennem ’Labyrinten’.

De 64 bedste fra lørdagens heats kvalificerer sig til elite-Racet, der afgøres om søndagen den 7. oktober.

Du kan deltage i OCR-løbet

Tilmelding lukker den 3. oktober:
Tilmeld dig eventen nu HER

Du kan opleve det hele på Egeskov

Med en alm. dagsbillet eller sæsonkort får du adgang til det hele: haven med OCR løbet som tilskuer, udstillinger og slottet.
Køb billet HER

Du kan være tilskuer til OCR-løbet

Ønsker du en tilskuerbillet til OCR løbet, som kun giver adgang til haven, kan denne købes for 70 kr./ 30 kr. for børn 4-12 år. Der er ikke adgang til udstillinger og slottet med denne billet.
Billetten er tilgængelig i webshoppen fra ultimo september.

Hvad er OCR?
OCR (Obstacle Course Racing), er blevet en utrolig populær sport verden over. På dansk ville vi nok kalde det forhindringsløb. Der er dog stadig mange der endnu ikke har hørt om OCR løb. En mindre procentdel af vores deltagere træner året rundt og kæmper om de attraktive pengepræmier, men langt størstedelen kommer for at få give dem selv en udfordring og få en fed oplevelse. Der er plads til alle i et OCR løb, hvilket er en af forcerne ved netop denne type events.

Lørdag 06. oktober 2018 - 10:00
Lørdag, oktober 6, 2018 - 17:00
Red Bull Conquer the Castle Red Bull Conquer the Castle er et unikt OCR-event, hvor deltagerne i rollen som renæssancekriger, kan opleve følelsen af at erobre det ikoniske Egeskov Slot. På den 4000 meter lange rute skal løberne nedbryde og forcere slottets forsvarsmekanismer bestående af mere end 20 forhindringer, inden de kan plante sejrsflaget på slottets grund.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM