Open By Night med Die Herren

07. aug 2019 - Kl. 10 - 23

Kom til årets sidste Egeskov Open by Night med åbent helt til kl. 23. Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet. Kom og nyd de lyse sommeraftener i de smukke omgivelser og lyt til god livemusik fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.

Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. I kan gå f.eks. en svimlende tur højt oppe i trætoppene, fare vild i den store labyrint, finde Jeres egen plet til afslapning i haven og lade børnene boltre sig på den store legeplads.

Program:

Kl. 15 – 21     Midtfyns Modelbåd Klub sejler på voldgraven
Kl. 16.15        Klovnen Benny Schumann på scenen
Kl. 19.00         Snobrødsbagning v. Tree Top Walking
Kl. 20.30         Koncert på scenen: Die Herren

Die Herren

Siger man U2, må man næsten også sige Die Herren, som nok er det førende kopiband med deres fantastiske fortolkninger af de kendte hits fra U2.

Die Herren har siden deres begyndelse i 1991 forfinet fremførelsen af deres udgaver af U2´s uforglemmelige rock hits som f.eks. With or Without You, Beautiful Day og Synday Bloody Sunday, og ingen kunne fortænke dig i at tro, at det var Bono selv, der stod på scenen. Glæd dig til denne sidste aften med Egeskov Open by Night.

Klovnen Benny Schumann
På scenen er der underholdning for hele familien. Oplev en morsom og fantastisk cirkusartist og klovne-forestilling for alle aldre! Det er et miks af Bennys bedste og sjoveste numre som klovn, bugtaler, tallerkenjonglør, tryllekunstner og opblæst Rock Star.
 

Dagsbillet:

Voksne 225 kr. Børn 4-12 år 135 kr. (Inkl. slot)
Voksne 195 kr. Børn 4-12 år 115 kr. (ekskl. slot)

Fri adgang med Egeskov Årskort
Køb billetter online og spring billetkøen 

Onsdag 07. august 2019 - 10:00
Onsdag, august 7, 2019 - 10:00
Open By Night med Die Herren Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet denne dag. Kom og nyd den lyse sommeraftener i de smukke omgivelser og lyt til god live musik med Die Herren fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder, for vi har åbent helt til kl. 23.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM