Hjem
Køb billet

Open By Night

05. aug 2020 - Kl. 10 - 22

På onsdage fra den 8. juli til den 5. august er Egeskov åbent helt til kl. 22. Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet. Kom og nyd de lyse sommeraftener i de smukke omgivelser og lyt til god livemusik fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.

Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. I kan gå f.eks. en svimlende tur højt oppe i trætoppene, fare vild i den store labyrint, finde Jeres egen plet til afslapning i haven og lade børnene boltre sig på den store legeplads.

Program den 5. august

Kl. 14.30–17.30 Skal vi lege?! Med Gerlev Legepark
(fælleslege kl. 15, 16, 17) 
Kl. 19.00 Snobrødsbagning v. Tree Top Walking
Kl. 20.00 Koncert på scenen: Halberg & Friends
 
Skal vi lege?!
Kom og leg med når legeinstruktører fra Gerlev Legepark sætter gang i fælleslegen og Legeskoven hele eftermiddagen. Der er lege, som I kan gå til og fra - nogle lege kan du spille selv, andre er man flere om, og der bliver lege på bestemte tider.
Legen er for alle aldre, og vi kan lege på tværs af generationer, kultur, sprog og køn.
 
Halberg & Friends
De allerstørste hits som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg´s hånd er nu vendt tilbage til livescenerne med et helt nyt band Halberg & Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne soloalbums. 
Sange som ”Magi i Luften”, ”Efterår”, ”Jeg vil lá lyset brænde”, ”Mandagsstævnemøde” og ”Transit” bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde – og det med nogen af landets allerbedste musikere.
Halberg, Sivertsen, Schandorf – 3 af de oprindelige medlemmer af ”Halberg Larsen”, keyboardspilleren Gorm Bülow samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn giver de mange gode sange nye vinger. 
 

 

Onsdag 05. august 2020 - 10:00
Onsdag, august 5, 2020 - 10:00
Open By Night Til årets sidste aftenåbent kan du nyde nogle af de største hits fra Halberg & Friends, som giver koncert kl. 20. Der er som altid hygge med snobrød på programmet og Gerlev Legepark kommer og sætter liv i fælleslege.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM