Open By Night med Alberte Winding

31. jul 2019 - Kl. 10 - 23

På onsdage fra den 10. juli til den 7. august er Egeskov åbent helt til kl. 23. Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet. Kom og nyd de lyse sommeraftener i de smukke omgivelser og lyt til god livemusik fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.

Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. I kan gå f.eks. en svimlende tur højt oppe i trætoppene, fare vild i den store labyrint, finde Jeres egen plet til afslapning i haven og lade børnene boltre sig på den store legeplads.

Program:

Kl. 14.30 – 17.30 Skal vi lege! Med Gerlev Legepark (fælleslege kl. 15, 16, 17)
Kl. 15 – 21     Midtfyns Modelbåd Klub sejler på voldgraven
Kl. 19.00         Snobrødsbagning v. Tree Top Walking
Kl. 20.30         Koncert på scenen: Alberte Winding

Skal vi lege?!
Kom og leg med når legeinstruktører fra Gerlev Legepark sætter gang fælleslegen og Legeskoven hele eftermiddagen. Der er lege som I kan gå til og fra - nogle lege kan du spille selv, andre er man flere om og der bliver lege på bestemte tider.
Legen er for alle aldre og vi kan lege på tværs af generationer, kultur, sprog og køn.

Alberte Winding

Efter Albertes efterårs-bogudgivelse Kastevind - erindringsglimt fra barndom og ungdom, fortsætter historierne i musikken, live på scenen, med nye og gamle numre fra Alberte Windings repertoire.

Albertes sange om at finde kærligheden, om at holde gamle og nye venner i hånden, om de mørke dage og de lyse nætter, bliver kædet sammen af små anekdoter. Fra barndommens sodavand med brus og udi det voksne livs komplicerede dans med kærester, fester, børn og alt det der gudskelov kommer efter.

Dagsbillet:

Voksne 225 kr. Børn 4-12 år 135 kr. (Inkl. slot)
Voksne 195 kr. Børn 4-12 år 115 kr. (ekskl. slot)

Fri adgang med Egeskov Årskort
Køb billetter online og spring billetkøen 

Onsdag 31. juli 2019 - 10:00
Onsdag, juli 31, 2019 - 10:00
Open By Night med Alberte Winding Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet denne dag. Kom og nyd den lyse sommeraften i de smukke omgivelser og lyt til god live musik med Alberte Winding fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder, for vi har åbent til kl. 23.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM