Hjem
Køb billet

Open By Night

29. jul 2020 - Kl. 10 - 22

På onsdage fra den 8. juli til den 5. august er Egeskov åbent helt til kl. 22. Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet. Kom og nyd de lyse sommeraftener i de smukke omgivelser og lyt til god livemusik fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.

Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. I kan gå f.eks. en svimlende tur højt oppe i trætoppene, fare vild i den store labyrint, finde Jeres egen plet til afslapning i haven og lade børnene boltre sig på den store legeplads.

Program den 29. juli                                                                  

Kl. 16.00–16.45 Familieunderholdning på scenen: Klovnen Benny Schumann
Kl. 19.00 Snobrødsbagning v. Tree Top Walking
Kl. 20.00 Koncert på scenen: Zididada
 
Klovnen Benny Schumann
På scenen er der underholdning for hele familien.  Oplev en morsom og fantastisk cirkusartist og klovne-forestilling for alle aldre! Det er et miks af Bennys bedste og sjoveste numre som klovn, bugtaler, tallerkenjonglør, tryllekunstner og opblæst Rock Star.
 
Zididada
Zididada var på alle folks læber i 1998, da de udsendte deres første single ”Please ya, Lisa”. Året efter udkom debutalbummet ”Welcome to Zididada”, som solgte over 40.000 eksemplarer, og succesen blev fulgt op af duoens andet album ”Have a Zididada Day”, som udkom i år 2000.
Zididada holder fast ved det, der står deres hjerte nært – nemlig den gode melodi og så pop med stort P. Zididada er kendt for at sætte gang i den med deres vanedannende glade popmelodier. Med 5 cdére i bagkataloget er Zididada et yderst populært navn – ikke blot hos deres store skare af trofaste fans, men også hos dem, som blot sætter pris på en intim koncertoplevelse med fed musik serveret af så erfarne herrer som sangeren Jimmy Colding og den gudsbenåede guitarist Danny Linde.
Halberg & Friends                   

 

 
Onsdag 29. juli 2020 - 10:00
Onsdag, juli 29, 2020 - 10:00
Open By Night Så er der fest, når Zididada giver koncert på scenen kl. 20 til Egeskov Open by Night. For børnene er der klovneshow med Benny Schumann om eftermiddagen. Kom til en dag med underholdning og åbnet til kl. 22.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM