Hjem
Køb billet

Open By Night

15. jul 2020 - Kl. 10 - 22

På onsdage fra den 8. juli til den 5. august er Egeskov åbent helt til kl. 22. Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet. Kom og nyd de lyse sommeraftener i de smukke omgivelser og lyt til god livemusik fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.

Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. I kan gå f.eks. en svimlende tur højt oppe i trætoppene, fare vild i den store labyrint, finde Jeres egen plet til afslapning i haven og lade børnene boltre sig på den store legeplads.

Program den 15. juli

Kl. 14.30–17.30 Skal vi lege?! Med Gerlev Legepark (fælleslege kl. 15, 16, 17)
Kl. 19.00 Snobrødsbagning v. Tree Top Walking
Kl. 20.00 Koncert på scenen: The Boyband                              
 
Skal vi lege?!
Kom og leg med når legeinstruktører fra Gerlev Legepark sætter gang i fælleslegen og Legeskoven hele eftermiddagen. Der er lege, som I kan gå til og fra - nogle lege kan du spille selv, andre er man flere om, og der bliver lege på bestemte tider.
Legen er for alle aldre, og vi kan lege på tværs af generationer, kultur, sprog og køn.
 
The Boyband    
The Boyband tager fat i en æra, der for rigtig mange har betydet værelser tætpakket med plakater og endeløse køb af merchandise. Hvem husker ikke Backstreet Boys, Take That, Westlift, Boyzone med flere?
The Boyband leverer en overbevisende fortolkning af de største boyband-hits. Dette med stor professionalisme, respekt for sangene og deres betydning for rigtig mange mennesker.
De tager dig igennem en tid, hvor boybands var på toppen af verdens hitlister. Back for good, I want it that way og Everybody er blot en håndfuld af de hits, I kan forvente at opleve, når The Boyband indtager scenen.
                          

 

 
Onsdag 15. juli 2020 - 10:00
Onsdag, juli 15, 2020 - 10:00
Open By Night På onsdage i sommerferien er Egeskov åbent helt til kl. 22. Kom og lyt til god live musik med The Boyband og for de store og små børn er der fælles lege med Gerlev Legepark om eftermiddagen.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM