Open By Night med Moonjam Trio

24. jul 2019 - Kl. 10 - 23

På onsdage fra den 10. juli til den 7. august er Egeskov åbent helt til kl. 23. Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet. Kom og nyd de lyse sommeraftener i de smukke omgivelser og lyt til god livemusik fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.

Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. I kan gå f.eks. en svimlende tur højt oppe i trætoppene, fare vild i den store labyrint, finde Jeres egen plet til afslapning i haven og lade børnene boltre sig på den store legeplads.

Program:

Kl. 15 – 21     Midtfyns Modelbåd Klub sejler på voldgraven
Kl. 18.30-19    H.C. Andersen Paraden på slotspladsen
Kl. 19.00         Snobrødsbagning v. Tree Top Walking
Kl. 20.30         Koncert på scenen: Moonjam Trio
 

Café Jomfru Rigborg serverer Open by Night menu. 

Eventyr på slotspladsen

På slotspladsen kan børn og voksne møde selveste H.C. Andersen og hans eventyrlige figurer i form af H.C. Andersen Paraden, som giver et underholdende udpluk af digterens univers.

Moonjam Trio

Vi har inviteret en gammel kending til Egeskov Open By Night. Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne, men har du været til en Moonjam-koncert, så vil du vide at det der opstår live, lige nu og her, hvor de garvede musik-magikere, kan tage dig på en rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i dit inderste følelsesregister. Nostalgi, melankoli, glæde, lykke; en dans og syng-med-oplevelse, der bare sætter sig smukt i din bevidsthed, et musikalsk minde du ikke vil være foruden...!

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste 5-6 år - med mere end 60 koncerter om året - hvor de har banket Moonjam op under stjernerne igen. Gå ikke glip af: Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv, blev til. 

Line-up trio: Bobby Ricketts sax, Rasmus Kærså bas/vox, Morten Kærså vox/keys

Dagsbillet:

Voksne 225 kr. Børn 4-12 år 135 kr. (Inkl. slot)
Voksne 195 kr. Børn 4-12 år 115 kr. (ekskl. slot)

Fri adgang med Egeskov Årskort
Køb billetter online og spring billetkøen 

 

Onsdag 24. juli 2019 - 10:00
Onsdag, juli 24, 2019 - 10:00
Open By Night med Moonjam Trio På onsdage i sommerferien er Egeskov åbent helt til kl. 23. Kom og nyd den lyse sommeraften i de smukke omgivelser og lyt til god live musik fra scenen, denne onsdag er det Moonjam Trio. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM