Hjem
Køb billet

Open By Night

08. jul 2020 - Kl. 10 - 22

På onsdage fra den 8. juli til den 5. august er Egeskov åbent helt til kl. 22. Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet. Kom og nyd de lyse sommeraftener i de smukke omgivelser og lyt til god livemusik fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.

Hele dagen kan I slå Jer løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. I kan gå f.eks. en svimlende tur højt oppe i trætoppene, fare vild i den store labyrint, finde Jeres egen plet til afslapning i haven og lade børnene boltre sig på den store legeplads.

Program den 8. juli

Kl. 15-16 Dino show - Skarpe kløer og spidse tænder
Kl. 18.30-19 H.C. Andersen Paraden på slotspladsen
Kl. 19.00 Snobrødsbagning v. Tree Top Walking
Kl. 20.00 Koncert på scenen: Nice Little Penguins                 
 
Dino show - Skarpe kløer og spidse tænder
Mød de frygteligt farlige levende dyr og den store Dino, når Naturama’s fantastiske guider deler ud af deres viden om dyrene. Dino show og efterfølgende formidling med levende dyr.
 
Eventyr på slotspladsen
På slotspladsen kan børn og voksne møde selveste H.C. Andersen og hans eventyrlige figurer i form af H.C. Andersen Paraden, som giver gæsterne et udpluk af digterens mange kendte fortællinger.  
 
Nice Little Penguins                 
Nice Little Penguins, som består af Bo Feierskov (vokal, bass, guitar), Michael Kolster (vokal, guitar) og Carsten Kolster (trommer) er især kendt for deres pop-evergreen Flying. Nummeret blev det mest spillede musiknummer i Danmark i udgivelsesåret (1994) og spilles stadig på radiostationer verden over. Bortset fra en pause fra 1997-2002 har bandet været aktiv igennem alle årene og er et populært pop-orkester med fokus på den gode melodi og klare vokalharmonier. Oplev de bedste numre fra en imponerende karriere med kendte sange som ”Rain Keeps On Falling”, So Glad To Be Alive og ”The Letter”.
 
Onsdag 08. juli 2020 - 10:00
Onsdag, juli 8, 2020 - 10:00
Open By Night Egeskov åbent helt til kl. 22 denne dag. Kom og nyd den lyse sommeraften og oplev bandet Nice Little Penguins live på scenen kl. 20. Har du mødt en Dinosaurus? Kom til Dino-show og efterfølgende formidling med levende dyr..
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM