Open By Night med A Rush of Coldplay

17. jul 2019 - Kl. 10 - 23

På onsdage fra den 10. juli til den 7. august er Egeskov åbent helt til kl. 23. Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet. Kom og nyd de lyse sommeraftener i de smukke omgivelser og lyt til god livemusik fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.

Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. I kan gå f.eks. en svimlende tur højt oppe i trætoppene, fare vild i den store labyrint, finde Jeres egen plet til afslapning i haven og lade børnene boltre sig på den store legeplads.

Program:

Kl. 14.30–17.30 Skal vi lege?! Med Gerlev Legepark (fælleslege kl. 15, 16, 17)
Kl. 15 – 21     Midtfyns Modelbåd Klub sejler på voldgraven
Kl. 19.00         Snobrødsbagning v. Tree Top Walking
Kl. 20.30         Koncert på scenen: A Rush of Coldplay

Skal vi lege?!
Kom og leg med, når legeinstruktører fra Gerlev Legepark sætter gang fælleslege hver time kl. 15+16+17. Der er lege som I kan gå til og fra - nogle lege kan du spille alene, andre er man flere om og der er lege på bestemte tider.
Legen er for alle aldre og vi kan lege på tværs af generationer, kultur, sprog og køn.

A Rush of Coldplay

Er du til storladne og iørefaldende Clodplay hits som Yellow, Clocks, Viva la vida og Paradise, så kom til Egeskov Open by Night denne aften. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At lave et Coldplay tribute - band, kræver i den grad musikere der kan løfte opgaven. Det danske tribute-bands 4 mands store besætning genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at ramme et af verdens største rockbands, så tæt som muligt. Så er du til Coldplay, er det et MUST at opleve A Rush Of Coldplay.

A Rush of Coldplay består af: Thomas Sørensen: Vokal/Piano/Guitar, Steffen Smith: Guitar/Kor, Joel Andersen: Bas/Kor, Jeppe Schaumburg: Trommer.
 

 

Dagsbillet:

Voksne 225 kr. Børn 4-12 år 135 kr. (Inkl. slot)
Voksne 195 kr. Børn 4-12 år 115 kr. (ekskl. slot)

Fri adgang med Egeskov Årskort
Køb billetter online og spring billetkøen 

Onsdag 17. juli 2019 - 10:00
Onsdag, juli 17, 2019 - 10:00
Open By Night  med A Rush of Coldplay Egeskov åbent helt til kl. 23 denne dag. Kom og nyd den lyse sommeraften i de smukke omgivelser og lyt til god live musik fra scenen, denne onsdag er det A Rush of Coldplay. Det er oplagt, at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM