Hjem
Køb billet

Open by Night

22. jul 2020 - Kl. 10 - 22

På onsdage fra den 8. juli til den 5. august er Egeskov åbent helt til kl. 22. Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet. Kom og nyd de lyse sommeraftener i de smukke omgivelser og lyt til god livemusik fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.

Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. I kan gå f.eks. en svimlende tur højt oppe i trætoppene, fare vild i den store labyrint, finde Jeres egen plet til afslapning i haven og lade børnene boltre sig på den store legeplads.

Program den 22. juli

Kl. 15-16 Dino show - Skarpe kløer og spidse tænder
Kl. 18.30-19 H.C. Andersen Paraden på slotspladsen
Kl. 19.00 Snobrødsbagning v. Tree Top Walking
Kl. 20.00 Koncert på scenen: Midt om Natten


Midt om Natten
Genoplev nogle af Kim Larsens kendte mesterværker fra Gasolin tiden og frem til Kjukken. Midt om Natten er et Kim Larsen-kopiorkester, der i den grad serverer fremragende versioner af de elskede klassikere. Numrene er nøje udvalgte, så publikum kan synge med hele aftenen.
Forsanger Poul Nielsen overrasker gang på gang folk med sin stemme, der til forveksling lyder som Kim Larsen selv, dog uden at være påtaget. Han kan simpelthen ikke gøre for det – han lyder bare som mesteren selv, når han åbner munden.

Dino show - Skarpe kløer og spidse tænder
Mød de frygteligt farlige levende dyr og den store Dino, når Naturama’s fantastiske guider deler ud af deres viden om dyrene. Dino show og efterfølgende formidling med levende dyr.
 
Eventyr på slotspladsen
På slotspladsen kan børn og voksne møde selveste H.C. Andersen og hans eventyrlige figurer i form af H.C. Andersen Paraden, som giver gæsterne et udpluk af digterens mange kendte fortællinger.  

 

 
Onsdag 22. juli 2020 - 10:00
Onsdag, juli 22, 2020 - 10:00
Open by Night På onsdage i sommerferien er Egeskov åbent helt til kl. 22. Kom hør Kim Larsens klassikere opført på scene af Midt om Natten. For børn og deres voksne er der Dino show og naturformidling og så kan du møde eventyret med H.C. Andersen Paraden.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM