Open by Night med Midt om Natten

10. jul 2019 - Kl. 10 - 23

På onsdage fra den 10. juli til den 7. august er Egeskov åbent helt til kl. 23. Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet. Kom og nyd de lyse sommeraftener i de smukke omgivelser og lyt til god livemusik fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.

Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. I kan gå f.eks. en svimlende tur højt oppe i trætoppene, fare vild i den store labyrint, finde Jeres egen plet til afslapning i haven og lade børnene boltre sig på den store legeplads.

Program:

Kl. 15 – 21     Midtfyns Modelbåd Klub sejler på voldgraven
Kl. 18.30-19    H.C. Andersen Paraden på slotspladsen
Kl. 19.00         Snobrødsbagning v. Tree Top Walking
Kl. 20.30         Koncert på scenen: Midt om Natten

Café Jomfru Rigborg byder på Open by Night menu.

Eventyr på slotspladsen
På slotspladsen kan børn og voksne møde selveste H.C. Andersen og hans eventyrlige figurer i form af H.C. Andersen Paraden, som giver et underholdende udpluk af digterens univers.  

Midt om Natten
Genoplev nogle af Kim Larsens kendte mesterværker fra Gasolin tiden og frem til Kjukken.
Midt om Natten er et Kim Larsen-kopiorkester, der i den grad serverer fremragende versioner af de elskede klassikere. Numrene er nøje udvalgte, så publikum kan synge med hele aftenen.

Forsanger Poul Nielsen overrasker gang på gang folk med sin stemme, der til forveksling lyder som Kim Larsen selv, dog uden at være påtaget. Han kan simpelthen ikke gøre for det – han lyder bare som mesteren selv, når han åbner munden.

Dagsbillet:

Voksne 225 kr. Børn 4-12 år 135 kr. (Inkl. slot)
Voksne 195 kr. Børn 4-12 år 115 kr. (ekskl. slot)

Fri adgang med Egeskov Årskort
Køb billetter online og spring billetkøen 

Onsdag 10. juli 2019 - 10:00
Onsdag, juli 10, 2019 - 10:00
Open by Night med Midt om Natten På onsdage i sommerferien er Egeskov åbent helt til kl. 23. Kom og nyd den lyse sommeraften i de smukke omgivelser og lyt til god live musik fra scenen, denne onsdag er det Midt om Natten. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM