Open By Night

19. jul 2017 - til kl. 23

Open by Night - Sgt. Pepper
 
Til Egeskov Open by Night er der programsatte aktiviteter og populær livemusik samt stort festfyrværkeri, der slutter aftenen af. 
Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. Gå f.eks. en svimlende tur 16 meter oppe i trætoppene, far vild i den store labyrint, find jeres egen plet til afslapning i haven og lad børnene boltre sig ved legeredskaber på den store Kompan legeplads eller med ture på Segwaybanen.
 
Program den 19. juli
 
Kl. 19.00    Snobrødsbagning v. Tree Top Walking
 
Kl. 19.45    Rovfugleshow. På plænen ved cafeen. 30 min.
 
Kl. 20.30    Koncert på scenen: Sgt. Pepper 
 
Kl. 22.30    Kanonen affyres på slotsøen og festfyrværkeri bag den store labyrint
 
Rovfugleshow
Mød “Falkemanden” fra Silkeborg Rovfugleshow og hans fascinerende rovfugle på faretruende tæt hold. Unge som gamle gyser i det underholdende, lærerige og yderst utraditionelle show, når falke og ugler i samarbejde med falkoneren viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. Måske får du endda selv chancen for at holde en rovfugl eller ugle.
 
Sgt. Pepper 
Først tror du, det er løgn - så tror du, det er The Beatles. Sgt. Pepper kommer med den rigtige 60`er lyd og giver jer en ordentlig omgang med de gode gamle kendte Beatles sange fra scenen. I wanna Hold Your Hand - She Loves You - Please Please Me - Can`t Buy Me Love er nogle af de tidlige numre som vi alle kender, men også sange som Come Together - Here Comes The Sun - Hej Jude og Let It Be fra Beatles hippie-tid sidst i 60`erne, vil man kunne køre høre på en aften på Egeskov.
 
Open By Night Menu
Cafe Jomfru Rigborg tilbyder en særlig menú til 135 kr. Prøv deres langtidsstegte oksetykkam, tilberedt med krydderier fra Urtegaarden, serveret med rosmarinkartofler og salat. Buffet serveres fra kl. 18.00
2605 Brøndby
 
Dagsbillet:
Voksne 220 kr. Børn 4-12 år 130 kr. (Inkl. slot)
Voksne 190 kr. Børn 4-12 år 110 kr. (ekskl. slot)
Køb billetter online og spring billetkøen over her egeskovbilletshop.dk
 
Menu