Open By Night

02. aug 2017 - til kl. 23

Open by Night  - Die Herren
 
Til Egeskov Open by Night er der programsatte aktiviteter og populær livemusik samt stort festfyrværkeri, der slutter aftenen af. 
Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. Gå f.eks. en svimlende tur 16 meter oppe i trætoppene, far vild i den store labyrint, find jeres egen plet til afslapning i haven og lad børnene boltre sig ved legeredskaber på den store Kompan legeplads eller med ture på Segwaybanen.
 
Program den 2. august
 
Kl. 18.30    H.C. Andersen Paraden på slotspladsen
 
Kl. 19.00    Snobrødsbagning v. Tree Top Walking
 
Kl. 20.30    Koncert på scenen: Die Herren 
 
Kl. 22.30   Kanonen affyres på slotsøen og festfyrværkeri bag den store labyrint
 

H.C. Andersen Paraden 
Ved slottet finder et rigtig eventyr sted, når H.C. Andersen Paraden giver et potpourri af de mange kendte figurer fra H.C. Andersens eventyrverden.
 
Die Herren
Siger man U2, må man næsten også sige Die Herren, som nok er det førende kopiband med deres fantastiske fortolkninger af de kendte hits fra U2. Die Herren har siden deres begyndelse i 1991 forfinet fremførelsen af deres udgaver af U2´s uforglemmelige rock hits som f.eks. With or Without You, Beautiful Day og Synday Bloody Sunday, og ingen kunne fortænke dig i at tro, at det var Bono selv, der stod på scenen.
 
Open By Night Menu
Cafe Jomfru Rigborg tilbyder en særlig menú til 135 kr. Prøv deres langtidsstegte oksetykkam, tilberedt med krydderier fra Urtegaarden, serveret med rosmarinkartofler og salat. Buffet serveres fra kl.18.00
 
Dagsbillet:
Voksne 220 kr. Børn 4-12 år 130 kr. (Inkl. slot)
Voksne 190 kr. Børn 4-12 år 110 kr. (ekskl. slot)
Køb billetter online og spring billetkøen over her egeskovbilletshop.dk
 
Menu