Open By Night

26. jul 2017 - Til kl. 23

Open by Night - The Boss
 
Til Egeskov Open by Night er der programsatte aktiviteter og populær livemusik samt stort festfyrværkeri, der slutter aftenen af. 
Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. Gå f.eks. en svimlende tur 16 meter oppe i trætoppene, far vild i den store labyrint, find jeres egen plet til afslapning i haven og lad børnene boltre sig ved legeredskaber på den store Kompan legeplads eller med ture på Segwaybanen.
 
Program den 26. juli
 
Kl. 19.00    Snobrødsbagning v. Tree Top Walking
 
Kl. 19.45    Rovfugleshow. På plænen ved cafeen. 30 min.
 
Kl. 20.30    Koncert på scenen: The Boss 
 
Kl. 22.30   Kanonen affyres på slotsøen og festfyrværkeri bag den store labyrint
 
Rovfugleshow
Mød “Falkemanden” fra Silkeborg Rovfugleshow og hans fascinerende rovfugle på faretruende tæt hold. Unge som gamle gyser i det underholdende, lærerige og yderst utraditionelle show, når falke og ugler i samarbejde med falkoneren viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. Måske får du endda selv chancen for at holde en rovfugl eller ugle.
 
The Boss
The Boss går på scenen med ægte, intens og sveddryppende kærlighed til Rock`n Roll og til Bossen ham selv! Med sin "Bruce-like" optræden og bandet i ryggen fører Michael "The Boss" Christensen publikum igennem koncerten – et forrygende show, fra intimitet til rå ren rockpower! 
Med numre som "Born in the USA", "The River", "Hungry Heart” kommer publikum på en forrygende og fantastisk rundrejse gennem Springsteen’s utallige klassikere og verdenshits.
 
Open By Night Menu
Cafe Jomfru Rigborg tilbyder en særlig menú til 135 kr. Prøv deres langtidsstegte oksetykkam, tilberedt med krydderier fra Urtegaarden, serveret med rosmarinkartofler og salat. Buffet serveres fra kl. 18.00
 
Dagsbillet:
Voksne 220 kr. Børn 4-12 år 130 kr. (Inkl. slot)
Voksne 190 kr. Børn 4-12 år 110 kr. (ekskl. slot)
Køb billetter online og spring billetkøen over her egeskovbilletshop.dk
 
 
Menu