Open By Night

12. jul 2017 - til kl. 23

Open by Night – Midt Om Natten
Til Egeskov Open by Night er der programsatte aktiviteter og populær livemusik samt stort festfyrværkeri, der slutter aftenen af. 
Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. Gå f.eks. en svimlende tur 16 meter oppe i trætoppene, far vild i den store labyrint, find jeres egen plet til afslapning i haven og lad børnene boltre sig ved legeredskaber på den store Kompan legeplads eller med ture på Segwaybanen.
 
Program den 12. juli
 
Kl. 18.30    H.C. Andersen Paraden på slotspladsen
 
Kl. 19.00    Snobrødsbagning v. Tree Top Walking
 
Kl. 20.30    Koncert på scenen: Midt Om Natten 
 
Kl. 22.30    Kanonen affyres på slotsøen og festfyrværkeri bag den store labyrint
 
H.C. Andersen Paraden 
Ved slottet finder et rigtig eventyr sted, når H.C. Andersen Paraden giver et potpourri af de mange kendte figurer fra H.C. Andersens eventyrverden.
 
Midt Om Natten
Der er tale om et Kim Larsen-kopiorkester, der i den grad serverer fremragende versioner af de allermest kendte mesterværker fra Gasolin tiden og frem til Kjukken i dag. Numrene er nøje udvalgte, så publikum kan synge med hele aftenen.

Open By Night Menu
Cafe Jomfru Rigborg tilbyder en særlig menú til 135 kr. Prøv deres langtidsstegte oksetykkam, tilberedt med krydderier fra Urtegaarden, serveret med rosmarinkartofler og salat. Buffet serveres fra kl.18.00

 
Dagsbillet:
Voksne 220 kr. Børn 4-12 år 130 kr. (Inkl. slot)
Voksne 190 kr. Børn 4-12 år 110 kr. (ekskl. slot)
Køb billetter online og spring billetkøen over her egeskovbilletshop.dk
Menu