Open By Night med Peter og De Andre Kopier

18. jul 2018 - til kl. 23

Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet denne dag. Kom og nyd den lyse sommeraften i de smukke omgivelser og lyt til god live musik med Peter og de andre kopier  fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.
Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. Gå f.eks. en svimlende tur 16 meter oppe i trætoppene, far vild i den store labyrint, find jeres egen plet til afslapning i haven og lad børnene boltre sig på den store legeplads.

Program den 18. juli    
Kl. 13.00    Åbne TV2 Haver (kl. 13 - 15, kl. 16 - 18 og kl. 19 - 21.)

Kl. 18.30    H.C. Andersen Paraden på slotspladsen
Kl. 19.00    Snobrødsbagning v. Tree Top Walking
Kl. 20.30    Koncert på scenen: Peter og de andre kopier
Kl. 22.30    Festfyrværkeri - er desværre aflyst pga. afbrændingsforbud

Først tror du det er Gasolin’… Så tror du det er løgn!
Peter & De Andre Kopier har siden deres debut på et lille værtshus i Haderslev for 25 år siden, med største glæde og kærlighed holdt minderne fra Gasolin i live. Det er blevet sagt i årevis, at kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin og om minderne af en svunden tid. Man kan uden at blinke sige: ”Først tror du det er Gasolin’… Så tror du det er løgn!”

Publikums begejstrede og rosende kommentarer har for længst forseglet Peters stemme og attitude som en noget nær blasfemisk god imitation af Kim Larsen. Helt uden for konkurrence! Både stemme og historierne fra scenerne, får gang på gang publikum til at gætte på et nært slægtskab mellem hr. Larsen og Peter. Men de er altså kun musikalsk beslægtede; og det mest på grund af Peters næsten livslange kærlighed til musikken.

Dagsbillet:
Voksne 220 kr. Børn 4-12 år 130 kr. (Inkl. slot)
Voksne 190 kr. Børn 4-12 år 110 kr. (ekskl. slot)
Køb billetter online og spring billetkøen over HER

Sæsonkort til Egeskov giver gratis adgang til Open by Night

Onsdag 18. juli 2018 - 10:00
Onsdag, juli 18, 2018 - 10:00
Open By Night med Peter og De Andre Kopier Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet denne dag. Kom og nyd den lyse sommeraften i de smukke omgivelser og lyt til god live musik med Peter og de andre kopier fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder, for vi har åbent til kl. 23.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM