Hjem
Køb billet

Egeskov MC Træf 2020

19. sep 2020 - Kl. 10 - 17

Traditionen tro er der gratis adgang for gæster på motorcykel på Egeskovs åbningsdag. COVID19 kom dog på tværs og vi har derfor flyttet MC træffet til lørdag den 19. september.

Egeskov invitere alle der ankommer på motorcykel, til at opleve Egeskov helt gratis. Det er 8 gang, at Egeskov åbner lågen for et forårstræf for motorcyklister. Det et overvældende tilløbsstykke hver gang.

Du er velkommen til at kigge forbi, og vi håber på endnu et stort motorcykeltræf. Der bliver et messeområde med gode ideer og produkter til MCére. Vi sørger for, at der er noget godt til ganen og håber på fint biker-vejr. Følg skiltene til det særlige ankomst- og parkeringsområde for motorcykler.

Under dit besøg på Egeskov kan du opleve den prisbelønnede have og udstillinger med veteranbiler, -fly og -motorcykler.
Pga. af bevaringsmæssige hensyn er der ikke fri adgang til selve slottet for gæster til MC-træffet. Tillægsbillet til slottet kan dog købes på slottet. Pris voksne 55 kr. / Børn kr. 35.

Fakta

Når du ankommer på din MC, skal du blot følge skiltene og vores hjælpere i gule veste, som vejleder til det særlige parkeringsområde. Du skal ikke til hovedindgangen, men ind via godsalleen fra Holmegyden.
Der er opmålt rigeligt af parkeringspladser på den store plæne.
Husk brikker til støttefødderne. Parkering er på græs.

Adresse: Egeskov Slot, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup.

Tilbuddet gælder den 19. september kl. 10.00 – 17.00 og gælder for gæster som ankommer på en motorcykel.
Hvis du ikke har en MC beder vi dig benytte den almindelige hovedindgang, som er normalt åbent for alle denne dag med alm. dagsbillet / årskort.
Der gives ikke fri adgang til eventpladsen for gæster på knallert, havetraktor, ATV eller bil. Der henvises til Egeskovs almindelige P-plads.

MC MESSE
Ønsker du at deltage med en stadeplads på MC Messen til Egeskov MC Træf - læs mere her

Lørdag 19. september 2020 - 10:00
Lørdag, september 19, 2020 - 17:00
Egeskov MC Træf 2020 MC træffet er udsat fra april til den 19. september 2020 pga. COVID19 - der er fri adgang for alle som ankommer på motorcykel til eventplænen.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM