Egeskov MC Træf 2020

25. apr 2020 - Kl. 10 - 17

Gratis adgang for gæster på motorcykel på Egeskovs åbningsdag.

Egeskov fejrer årets første åbningsdag ved at invitere alle der ankommer på motorcykel, til at opleve Egeskov helt gratis. Det er 8 gang, at Egeskov åbner lågen for et forårstræf for motorcyklister på åbningsdagen. Det et overvældende tilløbsstykke hver gang. Du kan opleve tusindevis af motorcykler samlet Egeskov på åbningsdagen.

Du er velkommen til at kigge forbi, og vi håber på endnu et stort motorcykeltræf. Der bliver et messeområde med gode ideer og produkter til MCére. Vi sørger for, at der er noget godt til ganen og håber på fint biker-vejr. Følg skiltene til det særlige ankomst- og parkeringsområde for motorcykler.

Under dit besøg på Egeskov kan du opleve den prisbelønnede have og udstillinger med veteranbiler, -fly og -motorcykler.
Pga. af bevaringsmæssige hensyn er der ikke fri adgang til selve slottet for gæster til MC-træffet. Tillægsbillet til slottet kan dog købes på slottet. Pris voksne 55 kr. / Børn kr. 35.

Fakta

Når du ankommer på din MC, skal du blot følge skiltene og vores hjælpere i gule veste, som vejleder til det særlige parkeringsområde. Du skal ikke til hovedindgangen, men ind via godsalleen fra Holmegyden.
Der er opmålt rigeligt af parkeringspladser på den store plæne.
Husk brikker til støttefødderne. Parkering er på græs.

Adresse: Egeskov Slot, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup.

Tilbuddet gælder den 25. april fra kl. 10.00 – 17.00 og gælder for gæster som ankommer på en motorcykel.
Hvis du ikke har en MC beder vi dig benytte den almindelige hovedindgang, som er normalt åbent for alle denne dag med alm. dagsbillet / årskort.
Der gives ikke fri adgang til eventpladsen for gæster på knallert, havetraktor, ATV eller bil. Der henvises til Egeskovs almindelige P-plads.

MC MESSE
Ønsker du at deltage med en stadeplads på MC Messen til Egeskov MC Træf - læs mere her

Lørdag 25. april 2020 - 10:00
Lørdag, april 25, 2020 - 17:00
Egeskov MC Træf 2020 Egeskov fejrer årets første åbningsdag ved, at invitere alle der ankommer på motorcykel til at opleve Egeskov helt gratis. Vi håber på endnu et stort motorcykeltræf og vi glæder os til at se dig.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM