LUMINIS - Smukt lys på Egeskov

28. nov 2019 til 30. nov 2019 - Kl. 16.30 - 21

Egeskov inviterer indenfor til en anderledes juleoplevelse. Kom og nyd en unik aften i haven på Egeskov, med forunderligt lys og lyd i de mange haver. LUMINIS – Smukt lys på Egeskov er en sanselig oplevelse af havens rum, tilsat smukt og anderledes lys og lyd til den ellers så mørke have.

Med årets tema, H. C. Andersen med et twist vil de høje hække og træer, som omkranser haverne, oplyses og skaber et unik rum for den magi H.C. Andersens eventyr giver. Udover lyd og lys- installationer og kunst kan der opleves levende elementer når elever fra Oure Art Performance optræder med musik, scenekunst og dans i haven. Oplev haven på Egeskov på en helt ny måde på en vandretur i mørket med magiske fortællinger.

Årets tema er: H. C. Andersen med et twist  

Liveshows
Luminis er ikke kun smukke lysinstallationer i haven, i samarbejde med Oure Performing Arts bliver parken også en dramatisk kulisse for H. C. Andersens kendte eventyr. De mange små forestillinger bliver skabt ud fra fri fantasi er de 70 elever, med reference til forskellige eventyr. Forestillingerne vil ikke være som man kender dem, men vil være inspireret af elementer og kendte figurer fortalt med et kunstnerisk twist, ved hjælp af dans, musik og scenekunst. Publikum vil på deres vej derved opleve smukke dansere, imponerende scenekunst og fantastisk selvkomponeret musik fra eventyr som; Tommeliden, Den Grimme Ælling, Den Standhaftige Tinsoldat, Pigen med Svovlstikkerne og meget mere.

En tur rundt i haven forventes at vare 1½-2 timer.

Der er mulighed for at købe mad og varme drikke.

Entre 100 kr. Børn 4-12 år 50 kr.  


Begrænset antal billetter, købes online 

Gæster med årskort skal hente en indgangsvoucher i webshoppen (gratis, 1. stk pr. kortholder)

 

Torsdag 28. november 2019 - 16:30
Lørdag, november 30, 2019 - 21:00
LUMINIS - Smukt lys på Egeskov Egeskov inviterer indenfor til en anderledes juleoplevelse. Kom og nyd en unik aften i haven på Egeskov, med forunderligt lys og lyd i de mange haver. Vi åbner lågen til en sanselig oplevelse af havens rum, tilsat smukt og anderledes lys og lyd.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
4:30 PM