LUMINIS - Smukt lys på Egeskov

28. nov 2019 til 30. nov 2019 - Kl. 16.30 - 21

Oplev haven på Egeskov på en helt ny måde, på en vandretur i mørket med magiske fortællinger. Tag dine bedste venner og familie med og nyd en unik aften med forunderligt lys og lyd i de mange haver. LUMINIS – Smukt lys på Egeskov er en sanselig oplevelse af havens rum, tilsat smukt og anderledes lys og lyd til den ellers så mørke vinteraften.

Entre 100 kr. Børn 4-12 år 50 kr
Begrænset antal billetter pr. aften, købes online 

Gæster med Egeskov Årskort skal hente en indgangsvoucher i webshoppen (gratis, 1. stk pr. kortholder) Se her hvordan du henter din voucher

Årets tema: H. C. Andersen med et twist 
Årets tema er H. C. Andersen med et twist. Havens høje hække og træer vil blive oplyst og skabe et unik rum for den magi, som vi kender det fra H.C. Andersens eventyr. Udover lyd- og lysinstallationer og forskellige kunstelementer oplever du også levende elementer, når 70 studerende fra Oure Art Performance optræder med musik, scenekunst og dans i haven.

Liveshows
Luminis er ikke kun smukke lysinstallationer i haven. I samarbejde med Oure Performing Arts bliver parken også en dramatisk kulisse for eventyret. Du kan opleve mange små forestillinger på turen rundt på LUMINIS. De små shows er skabt ud fra de studerendes fantasi med reference til Andersens forskellige eventyr. Forestillingerne  vil være inspireret af elementer og kendte figurer fortalt med et kunstnerisk twist, ved hjælp af dans, musik og scenekunst. Publikum vil opleve dans, scenekunst og nykomponeret musik til eventyr som; Elverhøj, Den Grimme Ælling, Den Standhaftige Tinsoldat, Pigen med Svovlstikkerne og mange flere. Showsene kører fra kl. 17 - 20.30.

Mad og drikke
Der er mulighed for at købe mad og varme drikke, som kan nydes på det stemningsfulde Spisetorv eller som noget helt nyt, kun til denne lejlighed i den imponerende bygning med veteranbiler, som denne aften vil være smukt iscenesat med lys og lyd.

Det Praktiske

 

Torsdag 28. november 2019 - 16:30
Lørdag, november 30, 2019 - 21:00
LUMINIS - Smukt lys på Egeskov Egeskov inviterer indenfor til en anderledes juleoplevelse. Kom og nyd en unik aften på Egeskov, med forunderligt lys og lyd i de mange haver. Vi åbner lågen til en sanselig aftenvandring, tilsat smukt og anderledes lys og lyd.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
4:30 PM