Hjem
Køb billet

LUMINIS - Smukt lys på Egeskov

30. okt 2020 til 08. nov 2020 - Kl. 16.30 - 21

ALT UDSOLGT - Der kan ikke købes købes billetter eller reserveres med årkort

Gå ikke glip af dette års LUMINIS - Smukt lys på Egeskov, som finder sted for 5 år i træk og  som noget nyt viser lyskunst fra ti internationale kunstnere  i forskellige haverum. 

Fælles for kunstnerne er deres anvendelse af lyd og lys, som oftest er udarbejdet på en interaktiv eller bæredygtig måde. Hver lysinstallation har en unik udformning og historie. Flere af kunstværkerne er interaktive, så publikum bliver en aktiv del af lysinstallationen. Du kan opleve værker som ”The Cloud”, af de canadiske kunstnere Caitlind r.c. Brown og Wayne Garret eller ”The Giant Dandelions”, af fransk/filippinske Olivia d’Aboville, som er lavet ud af 9000 genbrugsflasker. 
 
Årets tema er ”Eventyrland”, hvor magi, leg og fantasien er i fokus. I mørket oplever man haven på en mere sanselig måde, når man går tur til de eventyrlige installationer og haverum. Som altid vil Egeskovs have med voldgraven og det smukke renæssanceslot som omdrejningspunkt, være smukt illumineret på en rute på 1½-2 km.
 
Den planlagte Art Performance med Oure Skolerne er desværre aflyst grundet myndighedernes retningslinjer for COVID-19. Vi er rigtig ærgerlige og især på de studerendes vegne - de havde forberedt sig gennem længere tid.
 
LUMINIS bliver til i samarbejde med Lumen In Art, Dansk Video Center.
 

Praktisk:
Gåturen rundt på ca 2 km varer 1½-2 timer. 

Husk godt fodtøj. Turen foregår på ensrettede stier i udendørs i haven. Der kan være ujævnheder og bakket terræn undervejs på ruten. Der er desuden områder, hvor det kan være mørkt på trods af, at ruten er oplyst.
Hunde må ikke komme med til LUMINIS.
 
Der er mulighed for at købe god fastfood samt andre varme drikke i Labyrintkiosken og Cafe Jomfru Rigborg (husk mundbind i Cafe Rigborg). Nyd din mad og drikkelse ved de udendørs bordbænkesæt.
Toiletter findes i smedjen nær voldgraven og Labyrintkiosken (husk mundbind).
 
I Café Jomfru Rigborg kan der bestilles bord og der skal benyttes mundbind. Book bord på kontakt@cafejomfrurigborg.dk. Cafeen tilbyder følgende menuer:
Menu 1: Zuppa del giorno: Dagens grøntsagssuppe tilsat krydderurter fra slottets have. Skinkeschnitzel, med ovnsteegte kartofter og dagens grøtnsager, dessert/kaffe: 249 kr.
Menu 2: Lasagna, dessert/kaffe: 149 kr.
 
Det er ikke muligt af få billetter eller reserverer plads med årskort  - alle billetter er udsolgt.
 
COVID-19: LUMINIS foregår udenfor på etablerede stier på en ensrettet rute. Gæster bedes holde passende afstand og vise hensyn. Hvis du er syg eller har symptomer, beder vi dig blive hjemme. Husk et mundbind, som skal bæres indenfor ved toiletter mm.
Der er et billetloft pr. aften. Hold afstand og vis hensyn. Vent til det er din tur til at nyde scenarierne. Der kan i perioder være lidt ventetider her og der, grundet regler for COVID-19. Følg venligst anvisningerne fra vagter i gule veste.
 

Ret til ændringer forbeholdes.

 

Fredag 30. oktober 2020 - 16:30
Søndag, november 8, 2020 - 21:00
LUMINIS - Smukt lys på Egeskov ALT UDSOLGT - Der kan ikke købes købes billetter eller reserveres med årskort.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
4:30 PM