Egeskov Julemarked

18. nov 2017 til 19. nov 2017 - kl. 10 - 17

Mellem veteranbiler og flyvemaskiner kan markedets gæster gøre en god handel. På Egeskov Julemarked oser det af stemning, når du ved de ca. 110 markedsboder kan lade dig inspirere af alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser og juledekorationer, som giver inspiration til julen og gavekøb. Her er både varer fra kendte varemærker og private kunsthåndværkere, der tilbyder deres unikaprodukter.

Markedets gæster vil kunne opleve Egeskov hyggeligt pyntet ind og ude, så omgivelserne indgyder følelsen af julestemning. Faktisk er der over en kilometer guirlander, der leder vejen gennem de forskellige bygninger.

Det skal være hyggeligt og der skal være plads til et hvil og lidt godt at spise. I forskellige spisesteder kan man købe alt fra gløgg og æbleskiver til flæskestegsandwich og grillet medister eller du kan nyde frokosten ved pejsen i Cafe Jomfru Rigborg.

Dagen igennem kan man opleve forskellige aktiviteter. Der er selvfølgelig kor med julesange, man kan møde slotsnisserne Gorm, Thyra og Harald Blålys og meget mere.

De fleste af Egeskovs udstillinger samt slottet er lukket for vinteren, men der er rig mulighed for at gå en tur i parken samt benytte Legeskoven med legeplads og den store labyrint.

PROGRAM  
kl. 10 – 17        Markedsboderne er åbne
kl. 10 – 16         Hygge spejderne – nisser og pandekager over bål (gebyr)
kl. 11.30 – 15.30     Mød slotsnisserne. På scenen hver time (kl. hel), samt her og der    
kl. 12 – 16        Hestevognskørsel. Ved smedjen. (25 kr.)
kl. 12.30 – 15.30     ExDjazz synger Christmas Carols, her og der

Den 19.11. kl. 10 - 15 - Lirekassemanden spiller julemusik

Juletoget Futte er desværre aflyst på grund af tekniske problemer.

Entré: voksne 60 kr. Børn (4-12 år) 25 kr.
For hurtig adgang - køb din billet online og spring køen over her


Hunde er velkommen i snor i parken, men må ikke bringes med ind i bygninger med markedsboder. Dette både aht. hundene og øvrige gæster, da der må påregnes mange gæster, på smalle gangarealer.

Ekstra P-plads med Shuttle Bus ca. hvert 15. min. Læs mere her.
 

Menu