Halloween - U-HYGGE PÅ EGESKOV

12. okt 2019 til 20. okt 2019 - Kl. 10 - 17

Du får en hel dag med leg og oplevelser på Egeskov i Efterårsferien. I Legeskoven farer du måske vild i Labyrinten, du kan se det hele fra oven i TreeTop Walking eller prøve kræfter på klatreområdet i Legeskoven.

Haven er pyntet med græskar og Halloween-stemning og der er lagt op til u-hygge. Tag med på en spøgefuld skattejagt til de uhyggeligste steder. Egeskov gemmer på en masse hemmeligheder og skjulte historier, som du skal finde løsningen på i en skattejagt rundt i haven. På din vej vil du møde mystiske væsner, spøgelser, hekse og en masse krible krable, hvis du altså tør…

Program følger..

Alle der deltager i skattejagten er med i konkurrencen om fribilletter til Egeskov i 2020 for familien.

Til skræk og advarsel for de voksne
Turen rundt i jagten på heksene er lavet for de 6 – 12 årige. Store børn kan også blive bange, og ofte er de små mere seje end de store. Du kender dit barn bedst og kan hjælpe dem godt på vej, så det kun er lidt uhyggeligt.

Du får en hel dag med leg og oplevelser på Egeskov. Der er pyntet op med græskar og Halloween-stemning forskellige steder i haven. I Legeskoven farer du måske vild i Labyrinten, du kan se det hele fra oven i TreeTop Walking eller prøve kræfter på det nye klatreområde i Legeskoven.

Lørdag 12. oktober 2019 - 10:00
Søndag, oktober 20, 2019 - 17:00
Halloween - U-HYGGE PÅ EGESKOV I efterårsferien får familien nemt en hel dag til at gå med leg og oplevelser. Der er pyntet stemningsfuldt op med græskar og Halloween-tema forskellige steder i haven - også kan du tage på en U-hyggelig skattejagt som skal få de skrækkelige hekse ud af haven.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM