Halloween - U-HYGGE PÅ EGESKOV

12. okt 2019 til 20. okt 2019 - Kl. 10 - 17

Der er lagt op til uhygge på Egeskov i efterårsferien, en mørk forbandelse har lagt sig over det gamle gods. Slottet, haverne og de mange udstillinger forsvinder stille og roligt. Nogle af træerne, buskene og veteranbilerne er allerede borte. Men hvem har forbandet Egeskov? Er det den syngende heks, den store trold, eller måske døden? Følg de gådefulde spor på en spøgefuld skattejagt til de uhyggeligste steder, find ud af hvem der har lagt forbandelsen, så vi kan stoppe dem og så Egeskov fortsat kan bestå. På din vej møder du mystiske væsner, genfærd, en masse krible krable og selvfølgelig selveste grev Dracula. Tør du…?

På den spøgefulde skattejagt rundt, vil Egeskov være pyntet op med tusindvis af græskar, kilometer af spindelvæv, masser af uhygge og skræmmeri i krogene.

Alle der deltager i den spøgefulde skattejagt er med i konkurrencen om fribilletter til Egeskov i 2020 for hele familien.

Program følger..

På Egeskov får I en hel dag med leg og oplevelser. I Legeskoven farer du måske vild i Labyrinten. Du kan se det hele lidt fra oven i Tree Top Walking, prøve kræfter på Legeskovens nye hoppepuder og svævebaner. Oplev også udstillingerne med veteranbiler, -motorcykler og –fly i Veteranmuseet, og de smukke stuer i Egeskov Slot.

Til skræk og advarsel for de voksne
Turen rundt i jagten på heksene er lavet for de 6 – 12 årige. Store børn kan også blive bange, og ofte er de små mere seje end de store. Du kender dit barn bedst og kan hjælpe dem godt på vej, så det kun er lidt uhyggeligt.

 

Lørdag 12. oktober 2019 - 10:00
Søndag, oktober 20, 2019 - 17:00
Halloween - U-HYGGE PÅ EGESKOV I efterårsferien får familien nemt en hel dag til at gå med leg og oplevelser. Der er pyntet stemningsfuldt op med græskar og Halloween-tema forskellige steder i haven - også kan du tage på en U-hyggelig skattejagt.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM