Egeskov Classic Days

01. sep 2018 - Kl. 10 - 17

Den 1. september 2018 inviterer Egeskov til Classic Days - Danmarks mest stilfulde garden party. 

I mere end 50 år har man kunne opleve klassiske køretøjer i Egeskov Veteranmuseum hvor der bl.a. er udstillet biler, motorcykler og fly. For tredje gang bliver der sat liv i de gamle biler til festivallen Egeskov Classic Days, hvor veterankøretøjsejere fra ind- og udland, præsenterer deres køretøjer i de flotte omgivelser og med en masse tidstypiske aktiviteter på programmet.

Classic Days er ikke kun for bilentusiaster, men også for alle med interesse i historie, kultur og gode oplevelser. Til Classic Days har du chancen for at se nogle af de mest sjældne historiske køretøjer.

Køretøjerne bliver udstillet tematisk i Egeskovs have og deltagerne bliver en del af oplevelsen, når de er klædt i tidstypisk tøj, der relaterer sig til deres biler. Snyd ikke dig selv for et besøg på Nostalgi Campingpladsen, hvor campinglivet udleves til mindste detalje anno 1950 til 1970´erne. 

Classic Days handler ikke kun om køretøjer, men også om deres historie fra 1900 og frem til 1980. Historien bliver levende ved forskelligt underholdning dagen igennem. Du kan også opleve autentiske salgsboder i salgsgaden og høre musik.