Stor aktivitetsdag på Falck Museet

05. aug 2017 - Kl. 10 - 16.00

Til Falck Museets årlige aktivitetsdag på Egeskov er der et hav af oplevelser. Museets redningsvogne køres ud fra hallerne, så man kan opleve hvad køretøjerne og udstyr skal bruges til. Der vil være aktiviteter for både små og store. F.eks. kan du mærke trykket fra brandslangen eller prøve en røgdykkerbane. Kom helt tæt på både nye og gamle redningskøretøjer og få en snak med hverdagens helte. Oplev også den nyeste teknologi indenfor brandslukning, og se en drone i aktion.

Årets Trafikhelt kåres
Som en del af kampagnen Trafiksikkerhed i Øjenhøjde uddeles prisen Årets Trafikhelt til et barn, som har gjort en forskel for andre i trafikken. Skolekammerater, lærere eller familie har indstillet børn til prisen. De eneste kriterier til de nominerede er, at barnet skal gå i 0.-5. klasse og have gjort en forskel for andre i trafikken. Det barn, der har gjort en særlig heltemodig indsats i trafikken kåres kl. 13 som ”Årets Trafikhelt 2017”.

Program
10:00 Aktiviteterne starter
11:00 BMS og Falck i fælles redningsøvelse
11:30 Få taget foto med Sofus ved slotssøen
12:00 Oplev beredskabshunde i auktion
12:30 Kæderedning
13:00 Årets trafikhelt 
13:30 Få taget foto med Sofus ved slotssøen
14:00 Redningsøvelse på slotssøen med helikoptor (såfremt der ikke er en akut redningstjeneste)
15:00 Oplev beredskabets hunde i aktion
16:00 Aktiviteterne slutter

Hele dagen er der forskellige aktiviteter for børn: Bestå Brandmandstesten – Bliv en ægte mini Falck brandmand - Sluk brand – Førstehjælp - Byg en Falck bil i LEGO og vind præmier – Røgdykkerbane.

Spring billetkøen over og køb din entré hjemmefra her

 

Menu