Falck Dagen

04. aug 2018 - Kl. 10 - 16.00

Én af årets helt store aktivitetsdage på Egeskov finder sted, når Falck Museet skruer op for aktiviteterne på Falck Dagen.  Her kan man opleve redningstjenesten udstyr og teknikker helt tæt på.

Du kommer helt tæt på både nye og gamle redningskøretøjer og kan få en snak med hverdagens helte. Oplev f.eks. den nyeste teknologi indenfor brandslukning, og se en drone i aktion.

Har du nogensinde set en airbag blive skudt af, så har du muligheden på Falck Dagen.  Du kan også opleve udvikling indenfor ambulancer, når vi både ruller biler fra de gode gamle dage ud samt de nyeste ambulancer og akutbiler, som vi kender dem i dag. Se bl.a. en uddannelsesambulance, og få indblik i hvad behandling der kan fortages i en ambulance og hvad paramedicinerne har med af udstyr.

Hele dagen igennem er der aktiviteter: Brandmandstesten – Bliv en ægte mini Falck brandmand – Sluk brand – Førstehjælp – Byg en Falck bil i LEGO og vind præmier – Røgdykkerbane - Brandmandens styrkeprøve i Falck-museet - Mød fraktionerne i Falcks Personaleforening; Kunstforeningen, Falck Sport, Falck Camping og MC Blålys og meget mere.

Program
Kl. 10.00    Aktiviteterne starter
Kl. 11.00    Få taget foto med Sofus ved slotssøen
Kl. 12.00    Oplev beredskabets hunde i aktion
Kl. 12.30    Redningsshow
Kl. 13.30    Få taget foto med Sofus ved slotssøen
Kl. 15.00    Oplev beredskabets hunde i aktion
Kl. 16.00    Aktiviteterne slutter
Kl. 19.00    Egeskov lukker

 

Lørdag 04. august 2018 - 10:00
Lørdag, august 4, 2018 - 16:00
Falck Dagen Falck Museet på Egeskov holder en stor aktivitetsdag, hvor I kommer helt tæt på og kan opleve redningstjenesten Falcks udstyr og teknikker på egen krop. Der er masser af action på programmet og meget at prøve selv.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
10:00 AM