Egeskov MC Træf 2017

29. apr 2017 - Kl. 10 - 17

Gratis adgang for gæster på motorcykel på åbningsdagen

Egeskov åbner sæsonen med et stort MC Træf. Alle der ankommer på motorcykel denne dag, får fri adgang til Egeskov. På den store eventplæne bliver der MC parkering og du kan se det flotte syn af tusindevis af flotte maskiner og møde andre MC entutiaster.

Der vil være mulighed for at lade dig inspirere på messeområdet med ting og sager for MC folket. Det kan være alt fra de nyeste MC modeller til beklædning og tilbehør samt MC oplevelser.

Vi sørger for noget godt til ganen flere steder i parken – på eventplænen er der grillpølser og sandwich og drikkevarer, ligesom du i haven finder forskelligt udvalg i Egeskovs spisesteder og i Cafe Jomfru Riborg.

Der er fri adgang for MCér til Egeskovs prisbelønnede have og udstillinger. I år har Veteranmuseet 50 års jubilæum og er i den anledning blevet gennemrenoveret. Du kan se Egeskovs store samlingen af veteranbiler og -fly præsenteret på en ny og flot måde. Gå heller ikke glip af udstillingen med veteranmotorcykler fra år 1900 - 1980érne.

Der er af bevaringsmæssige hensyn ikke fri adgang til slottet, men der kan købes slotsadgang mod en tillægsbillet på kr. 50. Børn 25 kr. (4-12 år.)


Fakta
Tilbuddet gælder kun den 29. april fra kl. 10.00 – 17.00 og fri adgang gælder for gæster der ankommer på en MC.
Når du ankommer til Egeksov skal du blot følge skiltene og vores hjælpere i gule veste, som vejleder til det særlige parkeringsområde. Du skal ikke til hovedindgangen, men ind via godsalleen fra Holmegyden.
Der er masser af parkeringspladser på den store plæne.
Husk brikker til støttefødderne da plænen kan være blød nogle steder.

Gæster der ikke ankommer på en motorcykel, er naturligvis også rigtig hjertelig velkommen. Benyt blot den almindelige hovedindgang. Der er adgang til almindelig entre.
Følgebiler til MCér har ikke adgang til eventplænen, men bedes benytte den almindelige p-plads og hovedindgang.

Egeskov Slot, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup.

Messeområdet
Kig forbi messe og spiseområdet på Plænen. Her finder du spændende produkter fra forskellige MC udbydere:

MM Motor
Bruun-Larsen Motorcykler
MP Motorcykler Aps
MotoHaus
Midtfyns MC- og Autoreperation A/S
X1
Albion MC
MC Safari
Hit-Air airbagveste
MC-Campfyn
INNERheat
Horsens State Prison Motorcycle Festival

 


 

Menu