Hjem
Køb billet

Aktiviteter og rundvisninger

Leg og teambuilding
På Egeskov kan I lave teambuildingsforløb med elementer af konkurrence og leg. Eller forløb som f.eks. lægger vægt på kommunikation og samarbejde og som bringer jer vidt omkring på hele Egeskov.
Vi anbefaler professionelle udbydere af teambuilding kurser, som har erfaring med de muligheder, som Egeskovs faciliteter byder på.

Rundvisning
Bestil en guide til at vise jer rundt og få mere at vide om Egeskovs fantastiske have og slottets historie. Vi kan tilbyde guidede ture på mange forskellige sprog. Turen varer 1-2 timer afhængig af, om rundvisningen udelukkende skal være på slottet, eller om man skal have haven med. (2020 priser)
Pris:  1 time  1.220 kr. for en guide
         2 timer 1.450 kr. for en guide
         3 timer 1.680 kr. for en guide

Antal: Der anbefales max 25 gæster pr. guide

Hvad kan man foretage sig på egen hånd?:

Far vild i labyrinten
Dyst med dine kolleger og se hvem der farer vild, og hvem der finder ud af den store labyrint. Fra tårnet kan I få det store overblik og vejlede dem som prøver, at finde vej gennem en af Europas største labyrinter. Det går nok ikke stille af sig.

Treetop walking
De eventyrlystne kan vandre 100m i 10-15m højde fra den ene trækrone til den næste og se Egeskov fra oven.

Walk and talk
Brug de smukke omgivelser på Egeskov i forbindelse med jeres møde. En walk and talk i haven giver ro og plads til tanker og nye ideer

Picnic i haven
Nyd en anderledes frokost. Vi tilbyder en dejlig picnic, som I kan nyde f.eks. i den engelske have med smuk udsigt til slottet og voldgraven. Det er et oplagt afbræk i mødedagen, med mulighed for frisk luft og samvær på en anden måde.

Kontakt os i eventafdelingen og hør mere om mulighederne:
Tlf: 6227 1016 (alle hverdage kl. 10 - 15)  info@egeskov.dk