Aktiviteter

Leg og teambuilding
På Egeskov kan I lave teambuildingsforløb med elementer af konkurrence og leg. Eller forløb som f.eks. lægger vægt på kommunikation og samarbejde og som bringer Jer vidt omkring på hele Egeskov.
Vi anbefaler professionelle udbydere af teambuilding kurser, som har erfaring med de muligheder som Egeskovs faciliteter byder på.

Kreativ teambuildingsforløb med LEGO robotter
Kreativitet og robotprogrammering for grupper med 10 - 20 personer.
Oplev det spændende og kreative LEGO robot univers, og deltag i udfordrende robot teambuilding på Egeskov. Vores flotte omgivelser danner rammerne om denne teambuilding oplevelse, hvor I kan bygge og programmere med LEGO robotter. Deltagerne vil være med til at løse forskellige opgaver og udfordringer som kræver samarbejde og logiske evner. Læs mere her

Rundvisning
Bestil en guidede tur og få mere at vide om Egeskovs fantastiske have og slottets historie. Vi anbefaler de professionelle guider fra Guideservice Fyn, som kan tilbyde guidede ture på flere sprog.

Hvad kan man foretage sig på egen hånd?:

Far vild i labyrinten
Dyst med dine kolleger og se hvem der farer vild og hvem der finder ud af den store labyrint. Fra tårnet kan I få det store overblik og vejlede dem som prøver, at finde vej gennem en af Europas største labyrinter. Det går nok ikke stille af sig.

Gå i barndom på Oldefars legeplads
Kan I huske hvordan man går på stylter og kan du slå dine kolleger i tovtrækning?

Treetop walking
De eventyrlystne kan vandre 100m i 10-15m højde fra den ene trækrone til den næste og se Egeskov fra oven.

Picnic i haven
Nyd en anderledes frokost. Vi tilbyder en dejlig picnic, som I kan nyde f.eks. i den engelske have med smuk udsigt til slottet og voldgraven. Det er et oplagt afbræk i mødedagen, med mulighed for frisk luft og samvær på en anden måde.

Kontakt os i eventafdelingen og hør mere om mulighederne:
Tlf: 6227 1016 (alle hverdage kl. 10 - 15)  info@egeskov.dk