Hjem
Køb billet

Aktiviteter og rundvisninger

Leg og teambuilding
På Egeskov kan I lave teambuildingsforløb med elementer af konkurrence og leg. Eller forløb som f.eks. lægger vægt på kommunikation og samarbejde og som bringer jer vidt omkring på hele Egeskov.
Vi anbefaler professionelle udbydere af teambuilding kurser, som har erfaring med de muligheder, som Egeskovs faciliteter byder på.

Kreativ teambuildingsforløb med robotter
Kreativitet og robotprogrammering for grupper med 10 - 20 personer.
Oplev det spændende og kreative LEGO robot univers, og deltag i udfordrende robot teambuilding på Egeskov. Vores flotte omgivelser danner rammerne om denne teambuilding oplevelse, hvor I kan bygge og programmere med LEGO robotter. Deltagerne vil være med til at løse forskellige opgaver og udfordringer som kræver samarbejde og logiske evner.
Pris: 675,- kr. pr. person inkl. entré til Egeskov samt 3 timers workshop
Antal: 10-20 personer. V. større grupper op til max. 40 personer, kan der tilbydes 1/2 forløb
Læs mere her

Skattejagt - find koden og se hvad skattekisten indeholder......
En skattejagt er en anderledes måde at oplev Egeskov på. For at finde svarene på opgaven, skal I rundt i så at sige alle hjørner - både på selve slottet, i udstillingerne og i haverne. Selve opgaveløsningen er ikke fysisk anstrengende, men man skal kunne gå på trapper - og det hjælper, hvis man ikke er bange for højder.
Pris: 295/315 kr. pr. person inkl. entré til Egeskov samt skattekort og introduktion til skattejagten
Antal: 10-50 personer
Se PDF nederst på siden for yderligere beskrivelse

Udendørs selskabslege og spil
De smukke omgivelser på Egeskov indbyder til hygge og selskabslege. Få udleveret en kasse med klassiske spil såsom kongespil, stigegolf, petanque og kryds og bolle - og så er det ellers op til jer at styre spillet. Skal der lidt mere fysisk konkurrence til, foreslår vi tovtrækning, kapgang på stylter, sækkeløb eller....
Pris: 295/315 kr. pr. person inkl. entré til Egeskov samt udlevering af kasse med klassiske spil og introduktion
Antal: 10-50 personer
Se PDF nederst på siden for yderligere beskrivelse

Rundvisning
Bestil en guide til at vise jer rundt og få mere at vide om Egeskovs fantastiske have og slottets historie. Vi kan tilbyde guidede ture på mange forskellige sprog. Turen varer 1-2 timer afhængig af, om rundvisningen udelukkende skal være på slottet, eller om man skal have haven med. 
Pris:  1 time  1.220 kr. for en guide
         2 timer 1.450 kr. for en guide
         3 timer 1.680 kr. for en guide

Antal: Der anbefales max 25 gæster pr. guide


Hvad kan man foretage sig på egen hånd?:

Far vild i labyrinten
Dyst med dine kolleger og se hvem der farer vild, og hvem der finder ud af den store labyrint. Fra tårnet kan I få det store overblik og vejlede dem som prøver, at finde vej gennem en af Europas største labyrinter. Det går nok ikke stille af sig.

Treetop walking
De eventyrlystne kan vandre 100m i 10-15m højde fra den ene trækrone til den næste og se Egeskov fra oven.

Walk and talk
Brug de smukke omgivelser på Egeskov i forbindelse med jeres møde. En walk and talk i haven giver ro og plads til tanker og nye ideer

Picnic i haven
Nyd en anderledes frokost. Vi tilbyder en dejlig picnic, som I kan nyde f.eks. i den engelske have med smuk udsigt til slottet og voldgraven. Det er et oplagt afbræk i mødedagen, med mulighed for frisk luft og samvær på en anden måde.

Kontakt os i eventafdelingen og hør mere om mulighederne:
Tlf: 6227 1016 (alle hverdage kl. 10 - 15)  info@egeskov.dk

Download