Hjem
Køb billet

EGESKOV ÅRSKORT

Med et Egeskov Årskort kan du besøge Egeskov, lige så tit du vil – fra haven åbner, til og med efterårsferien samt til Egeskov Julemarked i november.

Egeskov byder på et væld af oplevelser. Det er ikke altid, at ét besøg er nok til at opleve det hele. Man kan bruge timer med ungerne i Legeskoven, fordybe sig i udstillingerne eller gå på opdagelse på det fine gamle renæssanceslot. For slet ikke at nævne Egeskovs fantastiske have, som er i konstant forvandling og er et besøg værd til alle tider.

Pris: Voksen 360 kr. Barn (4-12) år 180 kr.

Køb årskortet
 

Dine fordele med Egeskov Årskort 

Alt dette kan du bl.a. opleve:

Bemærk: Årskortet ikke giver fri adgang events arrangeret af eksterne arrangører, såsom Heartland Festival.
 

FORNY DIT ÅRSKORT OG FÅ 10% - 14 dage før udløb

10% kampagnen gælder til og med 31.12.20. Hold øje med dit årskort for udløbsdato.

  1. Gå ind på www.egeskovbilletshop.dk
  2. Log ind på din profil, øverst til højre på siden (Har du ikke en konto kan du kontakte os på info@egeskov.dk eller tlf. 6227 1016 - på hverdage kl. 10-15)
  3. Gå ind under "Forny"
  4. Vælg det/de årskort der skal fornys
  5. Når du har lagt fornyelsen i din indkøbskurv, gå til kassen
  6. Afkryds for at bekræfte Egeskovs handelsbetingelser
  7. Tryk bestil
  8. Du vil nu modtage en email med kvittering
  9. Næste gang du besøger Egeskov, får du udstedet et nyt kort
Du behøver ikke medbringe kvittering, personalet kan slå dig op i systemet via navn eller medlemsnummer. 
 

Særligt vedr. Egeskov Årskort og COVID-19

Som årskortholder har du ret til kompensation for de 16 dage, som Egeskovs sæson blev forkortet som følge af påbuddene fra myndighederne vedr. COVID-19 i perioden 25. april – 10. maj 2020. Kompensationen udregnes på baggrund af hvor mange åbningsdage du er gået glip af. Nedenfor kan du se en række eksempler. Der skal søges om kompensation inden den 1. juli 2020.

Hvis du ønsker at støtte Egeskov i en svær tid, kan du vælge at se bort fra muligheden for kompensation. Det betyder meget for os at møde opbakning fra vores loyale årskortholdere. Egeskov slot og have vedligeholdes udelukkende ved hjælp af de gæster der betaler entre til haven.

Eksempel 1: Du har et aktivt/fornyet Egeskov Årskort som er gyldigt i de nedlukkede dage fra 25. april – 10. maj 2020. Du går glip af 16 dage og har derfor mulighed for 29.50 kr. i kompensation (barn = 14,85 kr.)

Eksempel 2: Du har allerede købt et nyt Egeskov Årskort i webshoppen og har et endnu ikke indløst årskort voucher. Dit årskort aktiveres, når du besøger Egeskov første gang og gælder herfra et år frem. Bemærk at årskortvoucheren har en gyldighed i tre år, hvor det kan indløses.

For at opnå kompensation skal du sende en mail til info@egeskov.dk inden 1. juli 2020.


TILMELD DIG NYHEDSBREV FOR ÅRSKORTHOLDERE

* indicates required