DET SKER

 • HEARTLAND FESTIVAL 2017

  02. jun 2017 til 04. jun 2017

  Kl. 10 - 23

  Festivallen kombinerer live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen. Heartland Festival løber af stablen på et af de smukkeste steder i Danmark – nemlig i slotsparken på Egeskov.

 • Oplev Rasmus Walter til Sankthansaften på Egeskov

  Sankt Hans med Rasmus Walter

  23. jun 2017

  Kl. 18:30 - 22:30

  Fyns velnok mest stemningsfyldte Sankthansaften finder sted på Egeskov, hvor der bydes indenfor til bål, båltale og som prikken over i'et vil sangeren Rasmus Walter spille solo i de smukkeste omgivelser i Den Engelske Have.

 • Open By Night

  12. jul 2017

  til kl. 23

  Kom og nyd de lyse sommeraftener i de smukke omgivelser og lyt til god live musik fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder. Til Egeskov Open by Night er der programsatte aktiviteter med alt fra H.C. Andersen Parade til populær livemusik og et stort festfyrværkeri, som slutter aftenen af.

 • Open By Night

  19. jul 2017

  til kl. 23

  Kom og nyd de lyse sommeraftener i de smukke omgivelser og lyt til god live musik fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder. Til Egeskov Open by Night er der programsatte aktiviteter med alt fra rovfugleshow til populær livemusik og et stort festfyrværkeri, som slutter aftenen af.

Menu