DET SKER

 • Oplev Midt om Natten til Open by Night den 10. juli

  Open by Night med Midt om Natten

  10. jul 2019

  Kl. 10 - 23

  På onsdage i sommerferien er Egeskov åbent helt til kl. 23. Kom og nyd den lyse sommeraften i de smukke omgivelser og lyt til god live musik fra scenen, denne onsdag er det Midt om Natten. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder

 • Den 17. juli er det A Rush of Coldplay som optræder til Open by Night på Egeskov

  Open By Night med A Rush of Coldplay

  17. jul 2019

  Kl. 10 - 23

  Egeskov åbent helt til kl. 23 denne dag. Kom og nyd den lyse sommeraften i de smukke omgivelser og lyt til god live musik fra scenen, denne onsdag er det A Rush of Coldplay. Det er oplagt, at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.

 • Til Open by Night den 24. juli optræder Moonjam på scenen

  Open By Night med Moonjam Trio

  24. jul 2019

  Kl. 10 - 23

  På onsdage i sommerferien er Egeskov åbent helt til kl. 23. Kom og nyd den lyse sommeraften i de smukke omgivelser og lyt til god live musik fra scenen, denne onsdag er det Moonjam Trio. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.

 • Til Open by Night den 31. juli kan Alberte Winding opleves på scene

  Open By Night med Alberte Winding

  31. jul 2019

  Kl. 10 - 23

  Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet denne dag. Kom og nyd den lyse sommeraften i de smukke omgivelser og lyt til god live musik med Alberte Winding fra scenen. Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder, for vi har åbent til kl. 23.