Egeskov MC Træf 2017

29. apr 2017 - Kl. 10 - 17

Gratis adgang for gæster på motorcykel på åbningsdagen

Egeskov fejrer årets første åbningsdag ved at invitere alle der ankommer på motorcykel til, at opleve Egeskov helt gratis. Det er 4. gang at vi åbner lågen for et forårstræf for motorcyklister på åbningsdagen og det er et overvældende tilløbsstykke hver gang. Sidste år besøgt 6.500 MCér Egeskov med deres flotte maskiner.

Du er velkommen til at kigge forbi igen, og vi håber på endnu et stort motorcykeltræf. Vi sørger for, at der er noget godt til ganen og håber på rigtigt biker-vejr. Følg skiltene til det særlige ankomst- og parkeringsområde for motorcykler.

Bemærk at der pga. af bevaringsmæssige hensyn ikke er fri adgang til selve slottet for gæster til MC-træffet. Tillægsbillet til slottet kan dog købes på slottet. Pris voksne 50 kr. Børn kr. 25.

Fakta
Tilbuddet gælder kun den 29. april fra kl. 10.00 – 17.00 og gælder for gæster der ankommer på en MC.
Når du ankommer skal du blot følge skiltene og vores hjælpere i gule veste, som vejleder til det særlige parkeringsområde. Du skal ikke til hovedindgangen, men ind via godsalleen fra Holmegyden.
Der er masser af parkeringspladser på den store plæne.
Husk brikker til støttefødderne.

Gæster der ikke ankommer på en motorcykel er naturligvis også rigtig velkommen. Benyt blot den almindelige hovedindgang. Der er adgang til almindelig entre.

Egeskov Slot, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup.

 

Menu