Egeskov Julemarked

12. nov 2016 til 13. nov 2016
- Kl. 10 - 17

Mellem veteranbiler og flyvemaskiner kan markedets gæster gøre en god handel. Det oser det af stemning, når man ved 120 markedsboder kan lade sig inspirere af alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser og juledekorationer, som giver inspiration til julen og gavekøb. Her er både varer fra kendte varemærker og private kunsthåndværkere, der tilbyder deres unikaprodukter.

Markedets gæster vil kunne opleve Egeskov hyggeligt pyntet inde- og udendørs, så omgivelserne indgyder følelsen af julestemning. Faktisk er der over en kilometer guirlander, der leder vejen gennem de forskellige bygninger. Der er udstillet ikke færre end 3.000 nisser samt et utal af juletræer.

Det skal være hyggeligt og der skal være plads til et hvil og lidt godt at spise. Derfor er der mulighed for, at slå sig ned med mad og drikke, gløgg og æbleskiver m.m.

Dagen igennem kan man opleve forskellige aktiviteter. Der er selvfølgelig kor med dejlige julesange, man kan møde slotsnisserne Gorm, Thyra og Harald Blålys, være kreativ sammen med Shane Brox i hans julestue eller lave aktiviteter med spejderne.

De fleste af Egeskovs udstillinger samt slottet er lukket for vinteren, men der er rig mulighed for at gå en tur i parken samt benytte Legeskoven med legeplads, segwaybanen og den store labyrint (TreeTop Walking er vinterlukket pga. sikkerhed).

Entré: Voksne 60 kr. Børn (4-12 år) 20 kr.
Spring billetkøen over – køb din billet hjemmefra på egeskovbilletshop.dk

 

Menu